2777
2789
گفته ولی والا نمیدونم شوخی بود با جدی مدخمدم خیلی حالم بد شد

شوخی کرده بابا مگه همچین ادمایی هنوزم زنده ان؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

دیگه سن خودمم از مادر شدن گذشت. ولی مادر بودن رسالت بزرگیه. همه چیز برمیگرده به مادر خانواده.‌پدر تا ...

عزیز دلی دوست عزیزم.

برات خوشی رو آرزومندم 

امیدوارم هرچی کاستی در دنیاتون بوده

در  آخرت فراوانی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد اگه ترس داشته باشه نمیاد من شوهرم بد اخلاقه اخلاقش صفره اگه ببینه مادرشو فوش میده چون میترسع ن ...

چندبار تذکر داد گوش نکرد الان ک یه بچه داریم هم شوهرم دوست ندارم شب اونجا بمونه 

چندبار تذکر داد گوش نکرد الان ک یه بچه داریم هم شوهرم دوست ندارم شب اونجا بمونه

من بدبخت چی شوهرم میگه عروسی که گرفتیم بریم خونه مادرم بعضی شبا بخابیم چون تنها به میگم الان دوست ندارع خونش بخابیم از بس وسواسه کثافت شوهرم هوای مادرشو خیلی داره اصلا بی احترامی نباید بزاری میگم میخام چند روز دیگه تو استراحت باشم وار تو مگی بریم اونجا نمی‌دونم چیکار کنم فقط باید بمیره تا آسوده بشین

عزیز دلی دوست عزیزم.برات خوشی رو آرزومندم امیدوارم هرچی کاستی در دنیاتون بودهدر آخرت فراوانی باشه

ممنونم از دعای قشنگتون. 

از همچین مادری بایدم دختر فهمیده ای مثل شما به ارمغان بیاد.

بیشعوری ک نسلش منقرض نشده

بابا این دیگه از بی شعوری گذشته اصلا نمیشه هیچ کلمه ای رو به این آدمای نجس نسبت داد

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

سلام ببخشید که اینجا پیام میدم ولی یه مشکل خیلی بزرگ دارم 

من یه خواهر دارم که این خواهرم نامزده شوهرش خیلی کاراییی کرده که باعث بی اعتمادی من بهش شده ثلا نمونش از خواهرم صدا ضبط کرده که به عنوان مدرک به پدر و مادرش نشون بده خب این چه مسخره بازییه به مظر من این فرد اصلا قابل اعتماد نیست ئلی با این وجود مادرم میگه بچگی کرده حالا بگذریم مراسم عروسی خواهرن چند هفته دیگس من به خواهرم گفتم میام خونت تمرین رقص کنیم ولی هربارخواهرم زنگ میزنه که شوهرشم بیاد بعد من جلوی اون نمیرقصم مامانم ناراحت میشه میگه مشکل از توعه امروزم خواهرم پرتم کرد بیرون گفت این کارای تو باعث متشنج شدن فضاعه من شوهرم نارحت میشه تو جلوش نمیرقصی شما جای من بودید چیکار میکردید مشکل از منه یا اونا