2777
2789

عادت میکنم دیگه میخام فکر و خیال بزارم کنار ب فکر کار و پیشرفت باشم من زن خونه نشین توسری خور کتک خور بدبخت که هر چی شوهرش بگه چشم نیستم دیگه اون دیوار ها رو شکستم و اومدم بیرون سلام به زندگی بدون آزار بدون اعصاب خوردی بدون دعوا بدون ترس از خیانت بدون بددلی بدون شکاکی بدون ترس از اعتیاد سلام به زندگی خودم دعا کنین بتونم کار کنم و بچه ها رو هم از اونجا آزاد کنم🙂🥲

ادم به همه چیز عادت میکنه 

بچه هات کجان پیش شوهرتن چند سالشونه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کن یا یادم بده چجوری بتونم از نامزدم جدا بشم خیلی رفتاراش آسیب رسونده به منو خانوادم دیگ ...

خودم رو اولویت قرار دادم دیدم هیچ آینده ای با این آدم ندارم ۱۱سالع تو این زندگی تلاش کردم. و از آخر شدم دزد و خیانتکار 

دیگه نتونستم فحاشی و اینکه نتونم هیچ جا برم رو تحمل کنم آخه بچه که نیستم بخوام هی به شوهرم توضبح بدم یا اون همش بگه این بده نرو اون بده نرو 

بچه هات حالشون خوبه ؟

کسی هست که خوب مواظبشون باشه؟

چند سالشونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اره پیش اونه ۱۰و ۶

برای بچه ها هم بهتره باور کن خوبه تو دعوا و تنش و بلاتکلیفی و ترس بزرگ شن

الان راحت ترن گرچه براشون ممکنه سخت باشه پذیرشش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

افرین به شما انقد قوی هستی ادم باید فقط فکر خودش باشه مهر مادری ی طرف زندگی کردن برای خودتون طرف دیگ ...

اتفاقا من بچه هام رو کنار نزاشتم ناچار باید دور باشم بخاطر اونا اومدم بیرون مدام دعوا و کتک کاری اونام آرامش نداشتن حداقل کتک خوردن من رو نمی‌بینم ممنونم