2777
2789
عنوان

دخترا خیلی به دوست پسرم میچسبن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست
😂😂😂ببین قیاعش جذابه ب دل میشینهمگرن اونطور داف ک نیسچشم ابرو مشکیه قد و هیکلشم خوبهبعدشم منم خب خ ...

کلا من معتقدم مرد باید دماغ داشته باشه و جذبه خیلیم اتو کشیده و صاف و صوف نباشه

کسی جرات نکنه سمتش بره😂

خدایا یعنی منم برم دانشگاه بنظرتون پازتمرم اینطور حسودی می‌کنه منم حال کنم😂😂😂چون همیشه اون کاری م ...

دختری؟

بابا پسرا الان پیشنهاد نمیدن ب دخترا نمیچسبنننن

برعکس شدهههه

دخترا ب پسرا میچسبن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشکلی درد سر داره...نداره؟؟؟؟؟

چی بگم والاااا

برعکس شده کلن

مگرن مثلا دوستام همش‌میگن تو خیلی دافی خشگلی 

ولی کسی بهم درخاست نمیده

کلن کسی تو دانشگا دیگ مثل قدیم ب دخترا درخاست نمیدن😂😂😂😂

بهم‌پیام میدن ولی پیشنهاد دوستی نه

کلا من معتقدم مرد باید دماغ داشته باشه و جذبه خیلیم اتو کشیده و صاف و صوف نباشهکسی جرات نکنه سمتش بر ...

افرین
😂 از یه طرفم برا همه اخلاقش جدی باشه
برا تو عالی و نرم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چی بگم والاااابرعکس شده کلنمگرن مثلا دوستام همش‌میگن تو خیلی دافی خشگلی ولی کسی بهم درخاست نمیدهکلن ...

مغرور باشی جذبت میشن

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

فقط تو دانشگاه اینجوریه چون پسر ندیدن خارج از دانشگاه هیچکس اون پسرا رو آدم حساب نمیکنه!

بعد میگفت اینایی ک بهم پیشنهاد میدن همه چص ترمن😂

ینی ترمای اولن

کصخلن بخدا

مثل رمانا😂😂😂😂

واقعیته خب
😅😄 فکر کنم یه حدیث هم باشه از معصوم که میگن مرد باید برا بقیه نمیدونم چی چی باشه برا خانواده اش برعکسش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دوس پسرت از عمد میاد اینارو به تو میگه که چسی بیاد و حرصتو در بیاره ، حس خوبی نگرفتم ✋🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**