2777
2789

زبان و قلم انسان دریچه ی روح انسان محسوب می شود؛ به این صورت که سخن فرد از روح و درون او منشأ می گیرد.

امیرمؤمنان امام علی علیه السلام می فرمایند : «إیّاکَ وَ ما یَستَهجَنُ مِنَ الکَلامِ فَإنَّهُ یَحبِسُ عَلَیکَ اللِّئامَ وَ یُنَفِّرُ عَنک الکِرامَ؛ از هر کلام زشت و سخن ناروا پرهیز کن؛ زیرا با گفتن آن پَستان و رذلان به تو روی می آورند و کریمان از تو بیزاری جسته و می گریزند».

خطاب به خانم های محترم .انسان های فرهیخته! مواردی هست و دیده می شه از یک عده خوبه به جای الفاظ زشت گ ..و..ز .متمدنانه تر بنویسم مثلا توی جمع نفخ شون رو بیرون می دن یا پیف می کنند.

واقعا زبان ما و قلم ما باید معرف مرحله ی کمال انسانی مون بشه. این تعابیر بسیار رجس هستن. لطفآ مادرها و خانم های باادب باشیم حتی در شوخی ها. البته صلاح کار خویش رو خود دانند این عده. ولی بسیار چندش هست این تعابیر.

خانم هایی رو می شناسم این تعابیر رو دارن با شوهرهاشون و ادبیات بچه هاشون هم با اون ها گ..ه نخور و پدرسگ و بدترم هست و حتی خواهر برادری.. چیزی که توی بلاگرهای نت حتی اکس دیت های شیطانی پرحاشیه دختر و پسرها و مصاحبه گرشون که در اینترنت از زندگی شخصی شون به کرات پخش کردن مرد به زنه می گ..ه تو گ ..و..ز منی و خر منی...زنه می گه تو چ..س منی و برعکس در این حد ادبیات خداناپسند و رجس و پلید..بچه شون چه ادبیاتی خواهند داشت..این کارگردانش هست با زنش دیگه حال و روز باقی برنامه ی دیت هاشون معلومه.

البته بددهنی و جایگزینی معروف و منکر و بدعت ها از علائم اخرالزمان هست و رواج یافته هم دیده می شه این ادبیات رجس در هر قشری هم.که واقعا ناشایست و زشت هست و نچسب روح والای انسانی.

خداوند صادق قادرلایزال عنوان داشتند در احادیث معتبر که انسان بدزبان رو دوست ندارند و بیزار هست ازش و دعاهای اون ها رو مستجاب نمی کنند. و که دوس داره که خالق عظیم الآشان و قادر مطلق اونو دوس نداره؟؟؟!!!و که خودشو از خداوند بی نیاز بدونه جز..

پس اونی که اهل خداست و عشقش خداست از گفتن این ادبیات دیگه باید بری بشه شرم کند و ان شاءالله دیگه به کار نبرد. یاحق

پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم روایت کرده است که می فرمایند: «انّ من شرّ عباد الله من تُکرَهُ مجالستُهُ لفحشِهِ» بدترین بندگان خداوند شخصی است، که دیگران به خاطر ناسزاگویی و بد زبانیش، از معاشرت با او کراهت داشته باشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الإمامُ الباقرُ عليه السلام :إنَّ اللّه َ يُبغِضُ الفاحِشَ المُتَفَحِّشَ .[بحار الأنوار : 78 / 176 /338.]

امام باقر عليه السلام :خداوند از آدم بد زبان دشنام گوى نفرت دارد.

عزیز من کسی که این الفاظ رو به کار می بره اصلا نمی یاد این تاپیک رو بخونه...بعضا خدا پیغمبرم قبول ند ...

والا ما زیاد دیدیم چادرین نیمچه چادری بددهن هم مسجدی و کبلایی و حاجی بددهن..سالی یکبار مشهد و کربلا بازم همینطورن..و بدتر از اینا..حالا اونا نمی دونن یه عده و اعتقاد ندارن یه عده با ادعای پر دینداری اما توخالی از همه بددهن ترن.حتی به زن خودشون. عده ایی خونوادگی بهم اینطور می گن و می خندن..اینا نفاق دارن.و بدتر از کافرهام هستند و بی اعتقادها..