2777
2789

برای من دخترم کلاس سوم ابتدایی 

میگم نفری ۵۰۰بذید 

میگم دختر و روز معلم رو یکی کنیم نفری ۸۰۰بدید 

که با دومی موافقت نشد اولی رو قبول کردیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خوب کردین

همه میتونن بدن؟

یا فقط کسایی که دلشون خواست؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد با این پول چی میخرن برای معلمشون؟ نفری500 بنظرم خیلی میشه

یادش بخیر، دوره ما هرکی یه روسری، به دست فنجون، یه گل میخرید برا معلم میبرد🙃

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
خوب کردینهمه میتونن بدن؟یا فقط کسایی که دلشون خواست؟

همه دیگه 

۲۴نفرن 

قراره کیک پیش دستی لیوان یکبار مصرف و هدیه معلم سکه گرمی یا شمش گرمی طلا بگیرن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مانفری ۱۰۰میدیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بعد با این پول چی میخرن برای معلمشون؟ نفری500 بنظرم خیلی میشهیادش بخیر، دوره ما هرکی یه روسری، به دس ...

کیک ظروف یکبار مصرف با مابقی مونده شمش طلا یا سکه‌گرمب طلا

چه خبره اگه نماینده ای فکر بقیه مادرا هم باش

نه حالا ۸۰۰قبول کرده بودن من اعتراض کردم 

که روز دختر رو هرکس تو خونه با پدر و مادرش بگیره چه خبره و فلان گفتن فقط معلم باشه