2777
2789
عنوان

رشد کودک یکساله

71 بازدید | 3 پست

یه دختر دارم الان 13ماهشه رشدش خوب نیست وزنش6700دورسرش41قدش72خودم بارداری دیابت داشتم الان هرکاری میکنم وزن نمیگیره غذانمیخوره دکترهم بردم آزمایشاش سالم بودمشکل نداشت امادکترغددگفت بایدتست ژنتیک بده که بخاطر هزینه زیادی ندادم کسی موردی مثل من داشته؟بنظرتون چکارکنم الان توبیمارستانم دخترم بخاطر استفراغ بستریه خیلی ناامیدم نمی‌دونم چکارکنم دارم داغون میشم

حساس نشو رو غذا خوردنش

پسر من تا یک سال و نیمی فقط شیر خودمو میخورد اصلا لب به هیچ غذایی نمیزد،اتقد من سوپ میپختم و دور میریختم که خدا میدونه،بعدش کم کم خودش بهتر شد،مخصوصا وقتی از شیر گرفتمش بیشتر غذا خور شد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدووزنش خوب بود؟

قدش خوب بود ولی وزنش زیر نمودار بود کم بود

الان سه ماه دیگه سه سالش میشه بهتر شده 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤