2777
2789

بچه ها من یه پسر ۵ ساله دارم که بشدت شیطون،لجباز و خودرای 

و به خاطر این شرایط چون خیلی اذیتم کرد همیشه میگفتم همین یدونه کافیه و دیگه غلط بکنم بچه بیارم

ولی الان چند وقتیه بدجوری فکر بچه دوم افتاده تو سرم

سعی میکنم خودمو منصرف کنم ولی احساس میکنم بعدا بشدت پشیمون میشم دوست دارم خانوادم کامل بشه

خودم خواهر ندارم برا همین خیلی دلم یه دختر میخاد

رابطم با همسرم خوبه ولی از لحاظ مالی هنوز به جایگاهی نرسیدیم که بدون نگرانی به فکر بچه دوم باشم)خونه و ماشین داریم)

میشه خواهرانه بهم راهنمایی بدین که به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

من

چون اگر اون موقع نمیآوردم الان سن و حوصله م اجازه نمی‌داد.

بچه اول منم خییییلی سخت بود و من دست تنها بودم

برا بعدی هم اذیت شدم خیلی زیاااد ولی خب سختی داره دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من دودل بودم ولی الان به شدت راضیم 

بچه ی اولم هم خیلی خوشحاله که داداش داره ومیتونه باهاش بازی کنه 

قبلاخیلی تنهاوگوشه گیربود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منچون اگر اون موقع نمیآوردم الان سن و حوصله م اجازه نمی‌داد.بچه اول منم خییییلی سخت بود و من دست تنه ...

اگه برگردی به گذشته بازم بچه دوم میاری؟؟

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩
اگه برگردی به گذشته بازم بچه دوم میاری؟؟

بله😍

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من برای دومی امادگی نداشتم همسرم خیلی دوست داشت 😬😬

بچه هاتون چند سال تفاوت سنی دارن؟

بیارخوبه دوتایی با هم بازی میکنند نگاشون می‌کنی کیف می‌کنی ولی بچه مراقبت زیاد میخواد .

یکم به خاطر شرایط اقتصادی دلنگرانم

ولی احساس میکنم دیگه داره فاصله سنیشون خیلی زیاد میشه

۶ سال پسرم یکیش کلاس هفتمه یه پسر دیگه ام کلاس دوم

منم تا بخام اقدادم کنم همینقدر میشه اختلافشون

باهم کنار میومدن خوب بودن؟؟؟

پسر بزرگتون تونست با شرایط کنار بیاد و همبازی بشن؟

منم تا بخام اقدادم کنم همینقدر میشه اختلافشونباهم کنار میومدن خوب بودن؟؟؟پسر بزرگتون تونست با شرایط ...

اره باهم خوبن میرن تو اتاق بازی میکنن  درس ها رو باهم کار میکنن

گاهی اوقات تو سرو کله هم میزنن 😂😂😂 زیاد از هم دور نیستن 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

اره باهم خوبن میرن تو اتاق بازی میکنن درس ها رو باهم کار میکننگاهی اوقات تو سرو کله هم میزنن 😂😂😂 ...

مرسی گلم ایشالا زنده باشن و همیشه باهم خوب باشن