2777
2789
عنوان

مردم عجیب شدن

109 بازدید | 5 پست

یکی بخاطر طلبش عکس لخت زن صاحب کارشو پخش میکنه 

یکی چون مامانش بهش گفته گوشیو ازت میگیرم بشین درستو بخون دعا و نفرین میکنه مامانش بمیره راحت شه 

یکی چک شوهرشو برده بانک برگشت زده چون نتونسته به حرفش عمل کنه و چکو پاس کنه 

آدم میمونه چی بگه 

امیدوارم همه اینا ساخته ذهنتون باشه و مردم در این حد پست نشده باشن

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

تو تهران اینجور چیزا عادیه مگه تو فیلما نمیبینی فیلم رو از رو واقعیت می‌سازن اخبار و مستند نگاه کنی میبینی جامعه پر از گرگه. تهران چون از همه نوع قشری اومدن و مهاجرهای خارجی هم اومدن اصلا شهر خوبی نیست آرامش نداره باید خودتم گرگ باشی تا تو اینجور شهرها زندگی کنی الان به تهران نشینا برنخوره همه رو نگفتم ولی شهری مثل تهران با اینهمه مهاجر خب معلومه امنیت نداره چند تا کلیپ تو اینترنت دیدم پیر مرده میگفت خداروشکر تعطیلات عید شد تهران خالی شد میگفت من الان حس امنیت دارم حالا یه حرفهایی هم میزد که به شهرستانیا توهین کرده بود ولی کاری به شهرستانی و تهرانی ندارم از دید من تهران واقعا شهر خطرناکیه چون پر از فرهنگهای مختلف چه ایرانی چه افغانی چه پاکستانی.  خودتون یه کم فکر کنید متوجه میشید. من تهران رو دوست ندارم هروقت مجبورم برم تهران استرس میگیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تهران اینجور چیزا عادیه مگه تو فیلما نمیبینی فیلم رو از رو واقعیت می‌سازن اخبار و مستند نگاه کنی ...

این که بله درست 

شهرای کوچیکم دیگه کم از تهران ندارن 

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

تو تهران اینجور چیزا عادیه مگه تو فیلما نمیبینی فیلم رو از رو واقعیت می‌سازن اخبار و مستند نگاه کنی ...

حالا  از کجا فهمیدی اونایی که تاپیک زدن مال تهرانن حانوم؟والا اینجا این چیزا عادی نیست ، بعدم تهران اگه بد شده چون جک و جونورای کل شهرای کشور میان میریزن اینحا که بزرگه و سرو ته نداره  واسه همین شهرای دیگه نسبتا امن میشن شهرایی مثل تهران  یا مراکز استان نا امن