2777
2789

بچها شما منو نمیشناسید که بخوام از خودم تعریف کنم فقط میخوام همه چیو توضیح بدم من ظاهر نسبتا خوبی دارم داف نیستم اما خب یه زیبایی نسبی دارم در کنارش از نظر اخلاقی خیلی راحت با آدما ارتباط میگیرم و واقعا آدم بدجنسی نیستم و.....

رشتم حقوقه عاشق درس خوندم زبانمان خوبه البته جز اینا هنوز هنر خاصی ندارم دیگ 

ولییی پدرم اعتیاد شدید داره و از نظر اخلاقی غیر اجتماعی و نادونه 

بخاطر همین نقطه ضعف هر کسی میاد جلو اتفاقا کیس های خیلی خوبی میان پیشنهاد میدن مجبورم الکی رد کنم بخاطر حس حقارت😢💔

بنظرتون وکالت قبول شم تاثیری توی این مسأله داره ؟چون بابام اصلا ترک نمیکنه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی آینه اعمال خودشه، اگه طرفت ادم زندگی و بافهمی باشه، شرایط پدرت اونطور تو تصمیمش دخیل نیست عزیز ...

احساس بدی دارم بخوام راجب این موضوع با حتی دوستای دخترم حرف بزنم 

چه برسه به اینکه پسر باشه 😢💔

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

چند سالته اگه وقت داری فعلا درست رو بخون قبول شو انشالله کیس های خیلی بهتری هم میاد ، همون اول کار ه ...

وای خیلی حس بدی داره😢💔

احساس بدی دارم بخوام راجب این موضوع با حتی دوستای دخترم حرف بزنم چه برسه به اینکه پسر باشه 😢💔

عزیزم تقصیر شما نیست پدرت اعتیاد داره 

بعدشم اعتیاد یه نوع بیماریه،مجرم نیست که 

ولی کلا کاری به پسر و .. ندارم 

اگه میتونین با یه بزرگتر پدرتو تو کمپ بستری کنید 

کاربری سال1399:)

من شرایط ی تقریبا مشابه تو داشتم و فرصت هام رو سوزوندم

خواهش میکنم تو اشتباه منو تکرار نکن

دفعه دوم سوم آشنایی صادقانه شرایط رو بگو

اگر قبول کرد به خودتون زمان بده که ببینید میتونه با این شرایط وفق پیدا کنه یا نه 

و اینو آویزه گوش ت کن

هیچوقت قبل از اینکه دیگران رد ت کنن، خودت از طرف اونا پیش داوری نکن و خودت رو رد نکن

من شرایط ی تقریبا مشابه تو داشتم و فرصت هام رو سوزوندمخواهش میکنم تو اشتباه منو تکرار نکندفعه دوم سو ...

ترس از رد شدن دارم

ترس از رد شدن دارم

گاهی اوقات ترس از یه اتفاق از خود اون اتفاق بدتره

بعدم اینجوری حداقل شانس ت رو امتحان کردی و به خودت بد نکردی 

نه مثل من که فرصت ها رو بخاطر ترس سوزوندم

تو اشتباه منو تکرار نکن تا مثل من پشیمون نشی

گاهی اوقات ترس از یه اتفاق از خود اون اتفاق بدترهبعدم اینجوری حداقل شانس ت رو امتحان کردی و به خودت ...

بنظرت چه زمانی توی مسیر آشنایی باید چنین مسئله ای رو عنوان کرد ؟

مشاوره بگیر. توی این کار خیلی می تونه کمکت کنه. برای اینکه بدونی من یک پدر بد اخلاق دارم که خواهرم را روانی کرده الان گاهی وقتا می بریمش بستریش می کنیم. ولی این توی زندگی مشترک مشکل من نیست. مشکل دوتامونه و دوتایی هم حلش می کنیم. مایه خجالتم هم نیست. با همسر درد دل هم می کنم. بعضی وقتها هم که جنبه فان دارند . البته خودم رفتم روانشناسی خواندم و الان به شدت کار را می تونم کنترل کنم.