2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم یا نه

783 بازدید | 61 پست

سلام لطفا راهنمایی کنید کسانی که تجربه دارند من ۴۰ سالمه پسر م ۷ سال داره  و بیشتر بخاطر پسرم که تنهاست میگم بچه دوم و شرایط مالی متوسط دارم و در کل کسی که بخواد کمکم کنه ندارم شوهرم هم آدم خوبیه اما اصلا نمیتونه تو کارای خونه کمک کنه خودم خیلی خیلی دودلم برای بچه دوم و میگم شاید بعدا پشیمون بشم اگر نیارم . 

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بیار عزیزم 

خدا کمکت می‌کنه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

با ی پزشک زنان مشورت کن اول

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم کاش یکم زودتر دومی رو اقدام میکردی

اگه میخواستی بیاریش

زیر ۴۰سال

من الان تازه ۴۱شدم و پسرم ۱۲ و دخترم ۶سال هستش

یکم ریسک زیاده 

ولی اگه از تنهایی پسرت ناراحتی بنظرم بیار

من نظرم اینه با باید اولی را نمی آوردی یا حداقل دوتا باید بیاری تک بچه ای ظلم به بچه است منم شوهرم کمک نمیکنه و بچه اولم مدرسه ای و‌...اما خدا کمک کرد دومی را آوردم و الان یک سال و سه ماهشه خداروشکر پشیمون اصلا نیستم اما راحت هم اصلا نیست

عزیزم کاش یکم زودتر دومی رو اقدام میکردیاگه میخواستی بیاریشزیر ۴۰سالمن الان تازه ۴۱شدم و پسرم ۱۲ و د ...

سالم باشن عزیزم.  درسته اما شرایط مالی و بیکاری شوهرم متاسفانه  مانع شد و روحیه خودم هم خوب نبود 

این تصمیمی که باید با همسرت بگیری و اگر بچه دوم خواستین ،باهاش اتمام حجت کنی که مسئولیت هاشو انجام بده در قبال بچه .

نظر خودم اینه تک فرزندی خوب نیس ، هرچند به اجبار بچه ام تک فرزنده و باید با چالش هاش کنار بیام . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

متوسط منظورت در چه حده؟

اگه یه خونه و یه ماشین متوسط دارید و یه درامد حدودا سی تومنی

همین یه بچه کافیه به نظرم ‌.

ولی اگه دو تا خونه دارید ، یا مقدار مناسبی طلا پس انداز دارید و درامد چهل تومن حدودا ، بچه ی دوم هم بیار .

اخه میدونی اوضاع سخت شده ، تورم و شرایط خیلی بده و اگه همینجور پیش بره بیست سال دیگه بدتر هم میشه .

بچه ها واقعا گناه دارن که وقتی بزرگ شدن بگیم خودت تنها تلاش کن صفر تا صد زندگیتو بساز .

من خودم همش میگم قرار نیست همه ی خواسته های بچه رو براورده کنم ولی حداقل پنجاه درصدشو بتونم براورده کنم ، مثلا بچه اگه گفت ۲۰۷ میخوام اگه پول نداشتم حداقل پراید بتونم براش بخرم چون اون بچه بخواد تنها تلاش کنه تا پراید بخره خودش ده سال طول میکشه .

البته شاید زمان اون بچه ها اوضاع درست بشه ولی خب ریسکه دیگه 😥