من پونزده روزه مبتلام و هفته گذشته خیلی بهتر بودم دکتر رفتیم گفت انتی بیوتیک نخورید از دیشب نخوردم گلوم یکم قرمز شده و حس میکنم از اول گرفتمش شمام رفتید دکتر گفت نخورید یانه بعد چی مصرف داشتید که خوب شدید من از این یکی هفته ازمون دارم نباید بیفتم این ویروس هم دست از سرم برنمیداره اونایی هم که دکتر براشون امپول و سرم نوشت وضعیت خوبی به نسبت من ندارن موندیم چه کنیم دیگه
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سرفه زیاد نداشتم بیشتر از بینی درگیر بودم جوری که سه رول دستمال تموم کردم رفتی دکتر چی بهت داد؟به ما چهار برگ قرص داد دوتاش سرماخوردگی شب و روز بود یکیش برای کیپ شدن بینی با لوراتادین و یه شربت برای مادرم امپول و سرم نوشت جا اینکه خوب بشه بدتر شد دیگه دارم به دکتره شک میکنم
عید گرفتم الان یه ماهه کامل خوب نشدم اینقده سرفه می کردم دیگه گلوم احساس می کردم زخمم شده
مام از مهمونای عیدمون گرفتیم هنوز خوب نشدیم دیگه داره میشه یک ماه من برای تنفس چون بینیم کیپه اسپری اکسی نوز میزنم بالشتمم شیب دار کردم اما دکتره گفت انتی بیوتیک نخورید تاثیر نداره قطع کردیم جا بهتر شدن بدتر شدیم