2777
2789
عنوان

کیا این ویروس جدیده گرفتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست
من گرفتم ولی دکتر نرفتم ،چند بار پونه و آویشن خوردم ،شربت پوکترامید خریدم خوردم بعد از دوهفته خوب شد ...

من اول دکتر نرفتم اموکسی سیلین و کلداستاپ و دیفن هیدرامین و انتی هیستامین و توسیان خوردم خوب شدم با مادرم رفتم دکتر دکتر گفت انتی بیوتیک نخورید آموکسی‌سیلین نخوردم دیگه از اونموقع گلوم یه ذره قرمزه مادرمم کلا افتاده🫠

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام از مهمونای عیدمون گرفتیم هنوز خوب نشدیم دیگه داره میشه یک ماه من برای تنفس چون بینیم کیپه اسپری ...

آره منم نمی تونستم نفس بکشم الانم کامل خوب نشدم نه گل من سه بار رفتم دکتر هرسه بارشم آنتی بیوتیک داد بهم سرم آمپول اینا

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

منم گرفتم دکتر نرفتم کلا الان ته گلوم سمت چپش ک ورم کرده وای خمیازه میکشم خیلی درد میکنهتازه دماغمم ...

بینیم وقتی ابریزش قطع شد همین وضعیت داشت منم گلوم از وقتی انتی بیوتیک قطع کردم درد خفیفی داره و یه خورده قرمزه موندم چه کنم دیگه بیمارستان نمیخوام برم چون جا اینکه سالم بشم بدتر مریض میشم اینقدر که بهش نمیرسن

مام از مهمونای عیدمون گرفتیم هنوز خوب نشدیم دیگه داره میشه یک ماه من برای تنفس چون بینیم کیپه اسپری ...

عزیزم آنتی بیوتیک بخور اتفاقن من شوهرم برام گفت ۵۰۰بود روزی یکی خوردم با شربت آویشن بهتر شدم برای ماهام از ۱۴فروردین شروع شد

دکتر بمن گفت اویشن نخور حساسیت زاس سرفه رو تشدید می کنه.

خدا از دکترا نگذره هرکس یه جور میگه یکی از بستگان همین ویروس رو گرفت رفته بود بهش انتی بیوتیک دادن بعد به ما گفتن نخورید 

آره منم نمی تونستم نفس بکشم الانم کامل خوب نشدم نه گل من سه بار رفتم دکتر هرسه بارشم آنتی بیوتیک داد ...

دکتر به ما گفت نخورید فقط برای مادرم پنی سیلین تجویز کرد اونم وضعش از من بدتره مادربزرگم سه باره میره هنوز خوب نشده برای تنفسش اسپری که برای اسم هست نوشتن

عزیزم آنتی بیوتیک بخور اتفاقن من شوهرم برام گفت ۵۰۰بود روزی یکی خوردم با شربت آویشن بهتر شدم برای ما ...

والا مغزم داره سوت میکشه هرکس یه جور میگه 🤦🏻

اولین نفرمون 12فروردین گرفت خودم و مادرم 14گرفت خواهرم 26ام من و مادرم خوب شدیم سه روزه مادرم افتاده  خودمم امروز یکم قرمزه گلوم

دکتر به ما گفت نخورید فقط برای مادرم پنی سیلین تجویز کرد اونم وضعش از من بدتره مادربزرگم سه باره میر ...

انشاالله همگی زودتر خوب شین گلم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اره خیلی بده من کوسن گذاشتم یه بالشت گذاشتم بعد بالشت خودم گذاشتم که یه خورده بتونم تنفس کنم داروهات ...

قرص سفالکسین و آموکسی بهم داد دکتر یدونه سرم زدم  پنج روز اونارو مرتب خوردم خوب شدم ی شربت هم نوشت اسمشو یادم نیست🥲

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بنظرم تشخیصش درست بوده چون هیچ اثری نداره انتی بیوتیک روی این ویروس

من اول انتی بیوتیک خوردم خوب شدم دیروز پدرم اخرین دونه اموکسی خورد دیگه نداشتم بخورم امروز گلوم یه خورده قرمز شد و درد گرفت

من اول انتی بیوتیک خوردم خوب شدم دیروز پدرم اخرین دونه اموکسی خورد دیگه نداشتم بخورم امروز گلوم یه خ ...

منم ازیترو ۵۰۰ خوردم ولی شاید باورت نشه حین خوردن لوزه هام ب شدت ورم کرده ودوباره بدن درد برگشته کلا خیلی ویروس بدیه از مریضی خسته شدم اه

منم ازیترو ۵۰۰ خوردم ولی شاید باورت نشه حین خوردن لوزه هام ب شدت ورم کرده ودوباره بدن درد برگشته کلا ...

نه من دوره قبل دو روز بود درد گلو داشتم بقیش ابریزش بینی بود ظهر هم گلوم چک کردم اون قرمزی که صبح بود نبود تعجب کردم بهم گفتن شاید برای اینه صبحا گلوت اینجور قرمز میشه که در طول شب با دهن نفس میکشی

منم خسته شدم دو روز اومدم درس خوندم این شد وضعم نخونمم نمیشه میانترما نزدیکه موندم چه بکنم