2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره شب مثه آدم بخوابم

1841 بازدید | 43 پست

من صبحا باید پاشم درس بخونم و هر روز خیلی خوابم میاد چون شوهرم شبا مثه زنبیل هی منو اینور اونور می کنه یا نصب شب از خواب بلند میشه چون خوابش میپره روی من کرم میریزه دعوا هم می کنم میگه تو که خوابت سنگینه نمی فهمی ولی من بدخواب میشم و واقعا اعصابم بهم میریزه  حتی دیشب دیگه میخواستم یه سیلی محکم بزنم تو صورتش ولی جلوی خودم گرفتم 

چیکار کنم با این شوهر؟ آخه من عصر ها هم نمی خوابم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب اور بده😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

خب زن گرفته شب بغلش بخابه ن تنها 

منم هروقت میخام توتخت نخابم اون سدیع جمع میکنه میادپیش من درصورتی ک من دوسدارم توخاب ازاد تنهارهاباشنم🤓

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وای اونقدر بدم نیاد خواب باشم بهم ور بره

منم خیلی بدم میاد چیزی هم میگم میگه دارم بهت محبت می کنم 

بهش میگم آدمی که خوابه چجوری میخواد محبت بفهمه اینکارا آزار دادنه تو خواب