2777
2789

همسن و سال ای خودمه اون موقع هر روز میومد خونه ام اما چند وقتی که اصلا نمیاد یا بهش زنگ میزنم جواب نمی‌ده فکر کنم مادرش نمیزاره بیاد چون من دوقلو دارم میومد بعضی وقتا کمکم میگرفتشون من میرفتم کارام انجام میدادم  از دیروز خیلی فکرم مشغول کرده این حرکتشون که چرا نمیاد یا چرا نمیزارنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا فکرم خیلی مشغول کرده .....نه می‌دونم مادرش نمیزاره و خاله هاشم گفتن نری بچه اش بگیری  ....من یه اخلاقی دارم درحال مرگم هم باشم از کسی چیزی نمیخوام

واقعا فکرم خیلی مشغول کرده .....نه می‌دونم مادرش نمیزاره و خاله هاشم گفتن نری بچه اش بگیری ....من ی ...

ناراحت نشو ولی خودت میگی میومد بچه هامو میگرفت مگه بنده خدا تعهد داده کاش وقتی نمیتونید بچه داری کنید نیارید

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
اگر میخوای احوالپرسی کنی زنگ بزن اما اگر میخوای بگی بیاد کمک اینکار رو نکن

نه بابا نمی‌خواستم بگم بیاد کمکم من تا حالتش از پس بچه هام بر اومدم از این به بعد هم برمیام فقط بعضی وقتا مثلاً رفتم دانشگاه امتحان داشتم اون اومده البته شاید دو یا سه بار اومده موقع امتحانا دیگه همیشه شوهرم تو ماشین نگهشون میداشت

ناراحت نشو ولی خودت میگی میومد بچه هامو میگرفت مگه بنده خدا تعهد داده کاش وقتی نمیتونید بچه داری کنی ...

چه ربطی داره  من بحثم اینکه که چرا نمیاد.  شما کاش یکم حرف زدن یاد بگیرین

بهش فکر نکن ،شاید مامانش حس بدی بهش دست داده گفته همش میاد بچه ها میگیره ،منم خوشم نمیاد بچم بزرگ شد ،حتی پیش خواهرم بره زیاد خودتون هم شک نکنید بچه هات بزرگ شدن دوست داری تو دید خودت باشند پس بدون منظوری نداشتند فقط خواستند تربیت بچه هاشو زیر نظر داشته باشه

من دو قلو باردارم هفته ی ۹ هستم دارم از تهوع و معده درد میمیرم دارو دکتر داده میخورم بالا میارم .

شما هم اینطوری بودی ؟ میگم دو قلو باردار باشی هورمون زیاد ترشح میشه بیشتر اذیت میشی 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

ناراحت نشو ولی خودت میگی میومد بچه هامو میگرفت مگه بنده خدا تعهد داده کاش وقتی نمیتونید بچه داری کنی ...

دوقلو داره مگه کف دستش رو بو کرده بود که دوتا بچه با هم میاد

میگم نکنه من چیزی گفتم .لی دیگه میبینم نه بابا من چیزی نگفتم یا میگم نکنه مامانش میگه من از راه ب د ...

اصلا به خودت نگیری رفتارشونو .

ببین مسائل زیادی هست 

حس ششم من میگه بیشتر شاید بخاطر شوهرت میترسن و بهش هشداردادن نیاد .نه اینکه خدایی نکرده اتفاقی افتاده 

میخوان جلوگیری کنند تا اتفاقی نیافته . به نظرم کارخوبی کردند .

اگر دخترمنم بود نمیزاشتم بره 

توهم دیگه به روشون نیار 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین