2777
2789
عنوان

دردشکم و ناف😭

107 بازدید | 15 پست

سلام خوبید دوستان؟

من از صبح تا الان انقد نافم درد داره ک دارم میمیرم کلا اطراف نافم و خودش از داخل درد میکنه.تیرمیکشه و میسوزه نمیتونم بشینم یاخم شم ک بدتر میشه درازهم بکشم بخام از پهلو ب پهلوی دیگ بخابم هم همینطوریه.کسی اینجور شده؟ازچیه این؟اولین باره اینجور میشم🥴🤥😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی میگم انجام بده بیا بهم بگو چیشد

به پشت صاف بخواب بعد به یه نفر بگو پایین ناف سمت راست دقیقا کنار استخون سمت راست با انگشت محکم فشار بده داخل ، یهو دستش ول کن ببین درد شدید میگیره یا نه 

ببین یه چیزی میگم انجام بده بیا بهم بگو چیشدبه پشت صاف بخواب بعد به یه نفر بگو پایین ناف سمت راست دق ...

یا دقیقا خود نافه؟ 

انگشتت بکن توی نافت ببین ترشح نداره ، اگه داشت و بوی بدی هم داره نافت پاره شده که باید عمل شی ، عمل سختی هم نیس ترس نداره

ببین اطرافت نافت اب و چرک جمع شده 

منم خواهرم اینطوری شده بود مادرم یکم خمیر با شیر رو تو قابلمه هم زد رو گاز تا یکدست شد فقط خمیره باس یکم ابکی باشه ها خیلیم ابکی نه اینو دقت کن 

بعدش وقتی ک ولرم شد خیلیم سرد نشه بزار رو کیسه فریز بزار رو نافت نزار تکون بخوره بایه دستمال یا کمر پارچه ای اطرافشو ببند بزار تا صب بمونه کل اون اب و چرکه رو میکشه بیرون صب با اب ولرم و شامپو بشور هیچیت نمیمونه خوبه خوب میشی

ببین اطرافت نافت اب و چرک جمع شده منم خواهرم اینطوری شده بود مادرم یکم خمیر با شیر رو تو قابلمه هم ز ...

نه خشکه چرک و اب نداره.فقط درد.وقتی تکون میخورم.خم میشم.یا میشینم

نه خشکه چرک و اب نداره.فقط درد.وقتی تکون میخورم.خم میشم.یا میشینم

اینو ی پزشک بهمون گفت ممکنه خشکه ولی اون اب و چرکه درونش هست و تو اصلا نمیبینش ماله خواهرمم همنطوری بود ک تو داری تعریف میکنی