2777
2789
عنوان

کتابای خیلی سبز

611 بازدید | 18 پست

دختر من هفتمه تو  علوم ریاضی عربی یکم مشکل داره

برای زبان کلاس میره برای ریاضی و زبانش پرش هم گرفتیم  با توضیح معلمای توی مدرسه خوب متوجه نمیشه هم نمیتونه این درسا رو همشونو مخصوصا واسه نوبت دوم کاملا بخونه 

تازگیا کتاب شب امتحان خیلی سبز گرفتم من هیچ عکسی نمونه ای از صفحه هاش ندیدم

کسی اینجا برای بچش خیلی سبز گرفته خوبه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس میتونه نمره خوب بگیره باهاش

به نظرم خیلی سبز ماجراهای منو درسام می‌گرفتین بهتر بود چون درسنامه هم داشت و از اون مدلایی هست که آدم میفهمه و با متنش ارتباط میگیره ولی شب امتحان درسنامه نداره یا اگه هم داشته باشه آخر کتاب برای مرور هست 

فیلم آموزشی کلاسینو یا تاملند یا هر موسسه دیگه ای هم میتونه استفاده کنه خیلی خوبن

هفتم چیزی نداره آخه که

یبار بشینه درست کتابو بخونه و تو مدرسه خوب خوب به معلم گوش کنه یاد میگیره 

اکثر بچه ها حتی یبار ننشستن مثل آدم دو ساعت وقت بذارن خود کتاب درسی بگیرن دست ریز به ریز مطالبو حفظ کنن همش دنبال چیزای جانبی مثل کلاس و کتاب کمک درسی و... هستن 

زبان قبول دارم اگه کسی نرفته باشه کلاس سختشه

باز ریاضی هم یچیزی ولی علوم خدایی کاری نداره 

خیلی سبز هم کتاب خوبیه، در کل بهش بگو کتابو خوب خوب بخونه و بعد اگه یاد نگرفت بره سراغ این چیزا 

هفتم چیزی نداره آخه کهیبار بشینه درست کتابو بخونه و تو مدرسه خوب خوب به معلم گوش کنه یاد میگیره اکثر ...

زمان ما کلاس هفتم برای شاگرد اول شدن خودمون رو میکشیم تست میزدیم بچه های امروزی که خیلی فرق کردن با ما

هفتم چیزی نداره آخه کهیبار بشینه درست کتابو بخونه و تو مدرسه خوب خوب به معلم گوش کنه یاد میگیره اکثر ...

تو حفظیات خیلی خوبه 

ریاضی و علومشون امسال خیلی سخت شده خودمم نگاه میکنم بعضی فصلاشو نمیفهمم

معلم عربیشون که میگه خوب توضیح نمیده تو کلاسای مجازیشون دیدم چجوری درس میده به اینا،با این معلمشون نگرانشم مجبورم واسش کمک درسی بگیرم که نیوفته شهریور 

زمان ما کلاس هفتم برای شاگرد اول شدن خودمون رو میکشیم تست میزدیم بچه های امروزی که خیلی فرق کردن با ...

والا من کنکوریم اونموقع که هفتم بودم هیچ کتاب کمک درسی هم نگرفته بودم. خود کتابو خیلی خوب میخوندم معدلمم 19.76 شد اون سال 

خود کتابو خوب خوندن حله 

تو حفظیات خیلی خوبه ریاضی و علومشون امسال خیلی سخت شده خودمم نگاه میکنم بعضی فصلاشو نمیفهمممعلم عربی ...

آره ولی چون خودمم گذروندم میگم بشینه اول کتابو بخونه بعد نفهمید بره سراغ کمک درسی و ویدئو

هر جارو نفهمید سرچ بکنه بعضی کلیپا واقعا خیلی خوب تدریس کردن، کلا فیلم دیدن واقعااا خیلی کمک میکنه 

علومم همون کتابو بخونه بلد باشه کافیه، حفظیاتش هم ک خوبه ماشالا 

والا من کنکوریم اونموقع که هفتم بودم هیچ کتاب کمک درسی هم نگرفته بودم. خود کتابو خیلی خوب میخوندم مع ...

منم کنکوری ام.خوش به حالتون ما تیزهوشان بودیم واقعا عذابمون دادن از طرفی باید تست میزدم برای آزمون دوره متوسطه دوم