2777
2789
عنوان

جهیزیه

303 بازدید | 33 پست

ابجیم نامزده مادرم نزدیک به ۸ ساله که از بابام طلاق گرقته و نا مادری بالا سر خاهرمه الانم سر جهیزیه داره اذیتش میکنه قهوه ساز براش نمیخره فرش اتاق خواب براش نمیگیره ظرفو ایناش رو هم کم میگیره خانواده شوهر خاهرم جمعیتشدن زیاده و شهرستانن بخوان بیان خونه هر کدوم از عروسا یه شب میخوابن حالا این نا مادری داره واسه جهیزیه کلا دو تا پتوی دو نفره دوتا ینفره دوتام مسافرتی میده هر چقدرم میگیم انگار گوشش بدهکار نیست بابامم که بهش میگی میگه من نمیدونم سر در نمیارم خودتون میدونید چیکار کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همینکه داره اینارو هم میده خیلی خودتون روش بذارید اگه ندارید باباتون بکشید کنار ازش پول بگیرید ...

میخوام به عمه هام بگم اما از طرفیم میگم اونا که یه ادم حسودن میرن میزارن کف دست نامادریمون بعد دیگه همین رو هم نمیده

هزار بار گفتیم بابای مام میره میزاره کف دست زنش از زنش اجازه میگیره واسه ماشینش بنزین بزنه یا نزنه

چقد بد 🥲

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

میخوام به عمه هام بگم اما از طرفیم میگم اونا که یه ادم حسودن میرن میزارن کف دست نامادریمون بعد دیگه ...

مادربزرگتون زنده است ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

هعی باز اگه شوهرش فامیل بود یه چیزی قریبس مامان بزرگ پسره هم از اوناییه که اگه یدونه نمکدون کم بدی ه ...

مادرتون کجاست الان ؟ 

شما متاهلی؟

آخی 🥲 عمویی دارین که خوب و دلسوز باشه ؟

هه واسه ما خاستگار های مثلا وضع خوب میومد عمو هامون پشت سرمون پیش پیششون حرف میزدن یه حرفایی که از گفتنش ادم خجالت میکشه اما خدارو شکر خدا اخرت منو خیر کرد اخرت این خاهرمم خودش درست کنه 

هه واسه ما خاستگار های مثلا وضع خوب میومد عمو هامون پشت سرمون پیش پیششون حرف میزدن یه حرفایی که از گ ...

وای چقدر بد 

به حرف شما که گوش نمی‌ده باباتون کسی‌ام نیست باهاش حرف بزنه 

خیلی شرایط سختیه 

وای چقدر بد به حرف شما که گوش نمی‌ده باباتون کسی‌ام نیست باهاش حرف بزنه خیلی شرایط سختیه

اون موقه مادر پسره گفت وام ازدواج رو بدین ما خودمون میریم واسشون با انتخاب خودشون حهیزیه میگیریم بابام گفت نه من بر دخترم میخوام سنگ تموم بزارم جهیزیش با ۵۰۰ میلیون هم جمع نمیشه اما الان مامان پسره روزی دهبار بهم زنگ میزنه میگه ترو خدا تو یه چیزی بگو بزار زود این نامزدی تموم بشه