2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید

84 بازدید | 5 پست

خواهش میکنن با دقت بخونید و جوابمو قشنگ بدید همدردم باشید🙏

این قضیه مال ۵ ماه پیشه ..یه کارت بانکی داشتیم که واسه پدر شوهرم بود شوهرم اونو ازش بدلایلی گرفته بود ک هراز گاهی ی مبلغی رو بعنوان پس انداز بریزیم توش و اون موقع حدود ۵ تومن توش بوده شوهرم داده بودش ب من گفته بود واسه خودت بعد گم شد هرچقدر دنبااش گشتم خونه رو زیرو رو کردم فایده نداشت هرچی بهش گفتم برو ب بابات بگو اینکارته گم شده بره بانک یکی دیگه بگیره هی طفره رفت بعد گفت بهش گفتم بره ولی خب نرفتش هنوز گذشت تا امروز عصر 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

امروز رفت از توی ماشین یسری مدارکشو اورد همین که اومد نشست از لا همون برگه ها اون کارت بانکیه اوفتاد انقدررر هول شد بهم نگاه کرد سریع ورش داشت منم فهمیدم قضیه رو ک این همون کارتس انقدررر دلم شکست ناراحت شدم گفتم لامصب چرا بهم نمیگی پیشته چقدر مث سگ پاسوخته دنبالش اینورواونورو گشتم درجواب میگه من اینو واس مبادا گذاشتم 

درحالی ک یه کارت دیگه داشت واسه پس اندازش اون واس من بوده ..و الکی میگه من خرجش کردم میگم چ خرجی کردی منکه آمار همه چیو دارم هرچیزی بگیری که از کارتی ک حقوقتا میگیری میکشی پیامکاش میاد 

خلاصه قبول دار نمیشه. اینم بگم شوهرم خیلی موزیه میترسم نکنه باهاش کثافت کاری ای کرده باشه 

چیکار کنم خانوما توروخدا ی چیز بگید چطوری آمارشو دربیارم😔

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

اخه چرا انقدر اذیتم کرد هی خودمو فحش دادم گفتم چرا گمش کردم بعد مث دزدا کارتو ورداشته و هیچی نمیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نباشه برات اول خواسته بهت بده بعد پشیمون شده حتما انتقال داده ب همون کارت

چرا مردا انقدر بیشعورن 

بخدا سنی ندارم ولی نصف موها سرم سفید شده از دستش