2777
2789

من بار دوممه که میخوام آی یو آی بشم ولی این سری خیلی استرس دارم والان خوابم نمیگیره تروخدا واقعا کسی با آی یو آی حامله شده بیا بگه یه ذره از استرسم کم بشه 

بله من دفعه اول شدم الان پسرم ۷ سالشه شما هم انشالله این سری مثبت میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش تا جایی که میشه بهش فکر نکن خود استرس بده من ۶ سال ناباروری داشتم .یه سه قلو هم سقط کردم .اما دخترمو بدون اینکه بفهمم تو شیر دهی پسرم باردار شدم .میخوام بگم بی خیالی بهترین راهکاره البته میدونم سخته

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
نگران نباش تا جایی که میشه بهش فکر نکن خود استرس بده من ۶ سال ناباروری داشتم .یه سه قلو هم سقط کردم ...

دفعه ی پیش استرس نداشتم ولی الان استرس داره دیونم میکنه

دفعه ی پیش استرس نداشتم ولی الان استرس داره دیونم میکنه

نگران نباش بسپر به خدا ،استراحت کن .خود خدا به موقع همه چیرو درست میکنه .

نگران نباش بسپر به خدا ،استراحت کن .خود خدا به موقع همه چیرو درست میکنه .

وای زهرا خانوم یک سال ونیمه که دارم دکتر میرم  دیگه انگار دارم میبرم خسته شدم به کسیم نمیگم که دارم آی یو آی میکنم ک ازم نپرسن 

کار خاصی کردی چقدر استراحت داشتی چی خوردی

استراحت نسبی ،توالت فرنگی ،من چون خونمون پله داشت نرفتم اون دو هفته بیرون ،خوراکی مثل سابق حالا مثلا زعفرون زرشک و...اینا رو نخور