2777
2789

سلام، من یه خواستگار خوب دارم، ولی فهمیدم مشکل دارم و قرار نیست بچه دار بشم دکتر بهم گفت فقط با روش آی وی اف امکان پذیره

به نظرتون بی خیال ازدواج کردن باید بشم؟:/

مادرم میگه شرایط رو برای طرف بگم،طرف هم فکر میکنم خوشش میاد ازم چون پیگیرمه

من نمیخوام زندگی یکی دیگه رو خراب کنم 

دیگه اصلا نمیفهمم چه کاری درسته چه کاری غلط

خسته شدم از بس فکر کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه مشکلت مگه؟

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

خیلی از مردا بچه دوس ندارن و نمیخوان

این موضوعو با طرف مطرح کن ببین چطور میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگر بهش تمایل داری، قضیه رو بگو تصمیم هم با خودشه قبول کنه یا نه، شاید اصلا دوست نداشت بچه دار بشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

سر راست داستان رو بهش بگو. مادرت هم همین و گفتهاگه علاقه داشته باشه بهت کنار میاد با شرایطت

مامانم میگه یه جلسه دیگه بیان خودت بهش بگو، از یه طرفم ترجیح میدم بی خیال بشم و کلا بگم نه، ولی خب رفیق داداشمم هست ، داداشمم هی میگه با خودش صحبت کن بدونه چرا داری ردش میکنی