2777
2789

یعنی واقعا از دست خودم خسته شدم. هررررشب قبل خواب ، باید و باید و باید ظرفا رو که شستم،  خشک کنم بذارم سرجاشون،   همه جا رو برق بندازم،  گاز رو حتماا باید تمیز کنم تا چدناش و سر شعله هاش ش حتی.  

روی تمام کابینتا رو دستمال بکشم یه دور، روی یخچال رو دستمال بکشم،  سینک رو قشنگ بشورم و خشک کنم و خلاصه برق بیفته  و کف آشپزخونه رم طی بکشم .  و منم وایسم تماشا کنم کیف کنم . حالا همین پروسه، فردا ظهر هم هستش

.  ینی روزی دوبار.   الان زانوهام درد گرفته  دستمم گاهی میگیره.  

حس میکنم خودمو دارم زیادی خسته میکنم

همین پروسه شستشو مثلا توی سرویس بهداشتی هم هست. کل زندگی برق میزنه اما

خودم و روانم آشفته س.   هرچی هم بیشتر آشفته تر باشم، بیشتر شستشو میکنم😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

چقدر منی. منتها من هر بار غذا درست کنم این پروسه هست. کف کابینت یخچال. تازه من هر چند روز باید یخچال تمیز کنم. دستمال بکشم. جارو برقی و گرد گیری تقریبا هر روز مهمون بیاد زجر میکشم. ظرفام همه بعد خشک کردن و رفتن مهمون سلیفون میکشم. خیلی بده خیلی

چقدر منی. منتها من هر بار غذا درست کنم این پروسه هست. کف کابینت یخچال. تازه من هر چند روز باید یخچال ...

آخ آخ دقیقا میفهمم 

مهمون که میاد خونه م من خسته و کوفته ام از بس خودمو کشتم و همه جا رو با وسواس تمیز کردم   نمیذارم حتی یک نقطه لک مشخص باشه

تا توی کشوها رو هم تمیز میکنم

اما چه فایده؟ گاهی به خودم میگم خاک تو سرم آخه مگه به من مدال میدن مهمونا  اگر خونه م اینجوری تمیز باشه؟   میشه حتی معمولی تمیز بوود اما خودمو نکشم 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ما اشتباه میکنیم. شوهراممن زن بگو بخند بیشتردوست دارند تا زنی که از خستگی دستمال کشیدن و کابینت و کوفت رنگ برو نداره. ما زیادی داریم وسواس بخرج میدیم خودمونم میدونیم ولی دست خودمون نیست. همش میگن بچه تلافیش درمیاره. مسخره می‌کنند من حتی فریزرم انگار خط کش انداختن رو بسته بندی هام. همه چیز مرتب و ولی وقتی قضاوتم می‌کنند ناراحت میشم. هرکسی یجوریه. 

من مهمون میاد و میره عزا میگیرم بجای لذت بردن از مهمونی حواسم مرتب هست کی میره. شوهرم میگه با بچه طرفی خیلی نق میزنی برا تمیز کاری. هر چند بار تقریبا برم سرویس بهداشتی همونقدر میشورم.تقریبا.

در حدی که اینقدر پول آبم میاد. از اینکه ب پیاز و قرمه سبزی بدم متنفرم. همیشه باید بگی گل بدم. بخدا زجر میکشم. یه مدت گفتن منیزیوم بخور تاثیر می‌گذاره. خدایی هم تاثیر گذاشت وسواسم کم شد ولی چه فایده تو ذاتمه. مامانم میگه مادربزرگم خیلی تمیز بوده

البته ما اشتباه میکنیم. شوهراممن زن بگو بخند بیشتردوست دارند تا زنی که از خستگی دستمال کشیدن و کابین ...

آره آره  شوهر منم میگه وااای رنگت پریده موهات آشفته شده  معلومه حسااابی کار کردی. بعد میخنده و میگه ول کن بابا خودتو خسته نکن.   به همین راحتی. 

الان اینارو میگی میفهممت کاملا. وسواس عین خوره افتاده به جونم.  مامان و مامانبزرگ و مامانبزرگ مامانمم،  همگی وسواس داشتن.  به منم منتقل شده.    گاهی گاهی سعی میکنم بیخیال باشم مثلا چن ساعت سمت آشپزخونه نرم،  اما یهو صبرم تموم میشه و پا میشم ۲ ساعت بشور بساب.    

دسشویی رو هم که هردفعه که میرم میشورم یه دور.   

میدونی   من افسردگی دارم. فک میکنم علت اصلی این کارام، همینه. 

شاید منم افسردگی دارم نمیدونم. من شب عروسیمم چشمام غم داشت همه میگفتن. نه اینکه از وسواس باشه شایدم می‌خواهیم به چیزی فکر نکنیم. یجور فرار از خیلی چیزا که مثل خوره افتاده بجونمون