2777
2789
عنوان

ویروس جدید و سرماخوردگی

137 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کسی این ویروس جدید رو گرفته ؟؟

من گرفتم خیلی میترسم حالم خوب نی قفسه سینم تیرمیکشه سرفه خشک دارم گلوم میسوزه شدید 

توروخدا راهکار بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خلط دارم

سرگیجه

لرز

گوش درد

اسهال

حس میکنم فشارمم بالا میره و تپش قلب

گاهی میگم فشارخون دارم شاید و توهم میزنم که سرماخوردگی و ویروسه

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

من خلط دارمسرگیجهلرزگوش درداسهالحس میکنم فشارمم بالا میره و تپش قلبگاهی میگم فشارخون دارم شاید و توه ...

انشالله زودی خوب بشین تورو خدا مواظب باشین من صبح حس میکردم صورتم ورم کرده 

جالب مامانم گرفته زنگ زد میگفت صورتم ورم کرده 

چندباره میره دکتر سرم میزنه ولی خوب نشده 

سرفه میکردم هر نفسم میسوخت و اذیت میشدم.قرص جوشان استیل سیستئین داد.دوبار خوردم خوب شدم

منم نفس میکشم میسوزه بدجور با دهن باز نفس میکشم دهنمو ببندم خفه میشم لبام خشک شده 

سرفه میکردم هر نفسم میسوخت و اذیت میشدم.قرص جوشان استیل سیستئین داد.دوبار خوردم خوب شدم

از ترس اینکه بدنم کم نیاره یه مولتی ویتامین مینرال خوردم 

انگار بهم نساخت

میخوای این قرص جوشانو امتحان کن.روزی یه دونه تو یه لیوان آب بنداز قشنگ که حل شد بخور

داشتم توخونه برم ببینم دارم یا انداختم دور 

مرسی از راهنماییت 

چند روز طول کشید خوب شدین 

داشتم توخونه برم ببینم دارم یا انداختم دور مرسی از راهنماییت چند روز طول کشید خوب شدین

چند روز که سینم درد میکرد انگار فشارش میدادن نفس میکشیدم به سرفه میوفتادم.دو روز این قرص رو خوردم رفع شد.جوری که یادم‌رفت مصرفش کتم