مادرشوهرم برا بار صدم این موضوع و تکرار کرد اندفعه پیش شوهرم بازگفت یکسال از عقدمون میگذره هی میگه چادر گرفتیم پنج تومن سر سفره عقد سر نکرد بابا مگه عصر قجره بعدم یه لحظه رو لباسم پوشیدم عکس گرفتیم میگه پسره رو بردن با مادرش بیست دست لباس گرفتن بخدا اصلا اینجور نی ما هرچی نیاز بود هم اون گرفتن هم ما تازه خیلی چیزا رسم داریم نگرفتن مثل پارچه اینا که میارن نیاوردن عیدی یلدایی که هیچ بازم برو خودمون نیاوردیم
حتی یبار با دختراش نشسته بود من تو اتاق خونشون بودم هی گفت گفت تا اخر گفت یه گشنه صغیرو اوردین ادم کردین و من هیچ نگفتم تپش قلب گرفتم زنگ زدم شوهرم گفتم زودتر بیا منو ببر کرج خونه مون بعدم خواهراش دعوا سرزنش تو چرا به داداش ما گفتی حتی روز خرید عقد منو مادر مریضم و شوهرم رفتیم خرید خواهراش ابله مرغون داشتن بچه هاشون هیچکدوم نیومدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم شوهرم گفت چادر کو بهش گفتم ببر بااحترام پسش بده بگو زنم با این چادر نماز میخونه روزه گرفته یه مدت شما راضی نیستین مال خودتون و حتما بگو که لباس عقد اچاره ای بود و الا اونم پس میفرستادیم اخه لباس عقدم یکی شوهرم واس محضر اجاره کرد یکی مادرم خرید که تو جشن بپوشم این هی تکرار میکنه طلا خریدن لباس خریدن
دوهفته یبار خونه مادرشوهر میرفتم اونم با شوهرم اونم در حد ۳ساعت
من تو نامزدی باز میرفتم بخاطر مشکلات اونجا نرفتم همین مسائل تو مخی کمتر رفتم ماهی یبار اینا با شوهرم یا با پدر مادرم ولی شوهرم واس کمک هرروز میرفت حتی فرشای عیدشونو شست حتی سال تحویل اولین سال تحویلمون بود بردش اونجا که بابات مریضه و بیا خون شد خونمون الان هروقت میره پرش میکنه فوش و بدو بیرا بارش میکنه میاد خونه مادری که به پسرش بگه ایشالله بچه دار نشی بهش میگه زنت نازاعه عموش بچه دار نشده اونم نمیشه من بعد ۶ ماه عروسی چجوری نازام
چرا ساکت موندی جلوش؟ یه بار از خجالتش در بیا برا همیشه ساکت بشه. فقط جلوی شوهرت و بقیه نهتنها گیرش آ ...
تو نامزدی وقتی گفت گشنه و اینا خیلی دودل شدم از اتاق بزنم بیرون بگم من گشنه ام؟ لباس اجاره بوده اون یکی ام مامانم خریده بعدم مگه عصر قجره سر سفره حتما چادر سر کنم ولی دختراش اونجا بودن رودروایسی داشتم نامزدم بودم گفتم الان میگن این همش اینجاس با مادرمون اینجوری میگنه