2777
2789
عنوان

بلاک کنم یانه

91 بازدید | 6 پست

دارم جدامیشم ۳ماهه ازم خبری نگرفت

یه ادم بی لیاقت بود که روحیه منو داغون کرد

حالا که همچی تموم شده بنظرتون بلاکش کنم؟

کاردرستیه یااشتباه

میخوام بدونه هیچ اهمیتی دیگه براش قائل نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت با بلاک موافق نیستم هیچ وقت 

حتی اگه با عوضی ترین آدم دنیا تو رابطه بودی بالاخره یه بخشی از زندگیت با اون گذشت به خودت زمان بده کم کم فراموش کنی نه یهویی کم کم کنار بیای

همین سایت رو ببین بلاک میکنن بعد فردا میگن وای چرا بلاک کردم و به نظرتون آنبلاک کنم و فلان 

باید باشه و عادت کنی نبینیش 

ولی یه چیز هایی ازش رو حذف کنی 

مثلا اگه عکس ازش تو گالریت هست اگه یادگاری به خصوصی ازش تو اتاقته ...

و لازم نیست به خودت فشار بیاری فراموشش کنی نه اشکال نداره یادش بیوفتی اما باید زندگی کنی همزمان 

و گفتم که بالاخره زمانی از زندگیت بوده اون شخص 

و میگذره 

برای همه میگذره 

بلاک کنی بیشتر حس میکنه اهمیت دارهکلا بی تفاوت باش عکس خوشگل از خودت بزار بیشتر میسوزه

کلا آدم خودش هم بلاک میکنه بیشتر اذیت میشه جدی میگم اشکال نداره جدا شده باشید و حتی بری چت قدیمی بخونی و پروفایلش رو ببینی الکی که نیست اون همه زمان با یه آدم ولی به مرور خودت برای خودت محدود کنی اینجور فراموشی واقعی تره نه یهویی همه چیز رو نابود کنی بعد فردا روز دلتنگی خفت کنه و اصلا شاید یهو همه چی اوکی شه بلاک کردن همه چیز رو خراب میکنه حتی اگه قرار بود درست شه 

کلا آدم خودش هم بلاک میکنه بیشتر اذیت میشه جدی میگم اشکال نداره جدا شده باشید و حتی بری چت قدیمی بخو ...

آفرین دقیقا

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»