2777
2789
عنوان

رفتم عطاری یه دمنوش بهم داد (میشه بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون💛همچنین تو عزیزمخیلی سخته حال ما هیچ کس درکمون نمی کنه حتی خودمونم نمي تونیم به خودمون کمک کنی ...

آره واقعا مخصوصا متاهلیم و بچه کوچیک داریم شرایط سخت تره 

باز مجرد بودم بنظرم بهتر بود میرفتم پیاده روی باشگاه کلاس یا سر کار خودمو مشغول میکردم ولی بچه کوچیک دارم فکر نکنم تو این اوضاع شرایطم خوب بشم 😥

ممنون💛همچنین تو عزیزمخیلی سخته حال ما هیچ کس درکمون نمی کنه حتی خودمونم نمي تونیم به خودمون کمک کنی ...

عزیزم شما علائمتون چیه ؟ هنوزم همینجورین جدیدا با دستگاه  و نقشه مغزی  بیماری ها ذهنی رو درمان میکنن اگه تهران یا شهرا بزرگین پیدا کنید برید انشالله نتیجه میگیرید 

عزیزم شما علائمتون چیه ؟ هنوزم همینجورین جدیدا با دستگاه  و نقشه مغزی  بیماری ها ذهنی رو درمان میکنن اگه تهران یا شهرا بزرگین پیدا کنید برید انشالله نتیجه میگیرید 

آره واقعا مخصوصا متاهلیم و بچه کوچیک داریم شرایط سخت تره باز مجرد بودم بنظرم بهتر بود میرفتم پیاده ر ...

آه واقعا وقتی من الان حتی یه حموم درست حسابی نمی تونم برم یا حتی به کارهای روزمرمون نمی تونیم برسیم چه جوری می خوایم خوب بشیم

ولی فدای سر پسرم 

ان شاالله خوب میشیم

عزیزم شما علائمتون چیه ؟ هنوزم همینجورین جدیدا با دستگاه و نقشه مغزی بیماری ها ذهنی رو درمان میکنن ...

من از بعد زایمانم شروع شد شب بعدش 

خیلی بد بود به یکبار ضعف شدیدی کردم و انگار روحم از تنم جدا شد و نمی تونستم نفس بکشم هی آب می خوردم و میگفتم می خوام بمیرم. وانگار دنیابرام سیاه شد .با اینکه قبلش از درد بخیه هام نمی تونستم‌راه برم به یکبار همه ی دردام از بین رفت

دیگه سریع رفتم  بیمارستان فشارم ۱۶ بود بعد ۲ ساعت فشارم نرمال شد و حالم بهتر شد ولی دیگه از اون روز این حال بامن بود چند بار در روز خیلی حالم بدمیشد بقیه روز یکم بهتر بود وقتی حالم بد میشد فشارمم میرفت روی ۱۸ 

دیگه بعد دوهفته اینجوری بودم بعد دیگه انگار خودم نیستم انگار از خودم جدا شدم .همش تو ذهنم بود دارم دیوونه میشم یا می خوام بمیرم انگار از کنار دارم خودمو می بینم .خاطرات بد بچگیم تو ذهنم مرور میشد کنترل ذهن وافکارمو نداشتم. انگار صدای خودم برام نا آشنا بود وقتی عکس می گرفتم خودمو میدیدم انگار خودمو نمی شناسم. اصلا همش دلم می خواست دراز بکشم چون فکر می کردم می خوام بمیرم. یه چیزی که از همه بیشتر عذابم داد این بود که درست از بعد زایمانم نمی تونستم بخوابم وقتی می خوابیدم مغزم بیدار بود همش فکر می کردم بخوابم تو خواب می خوام بمیرم با نفس تنگی و تپش قلب از خواب می پریدم

عزیزم شما علائمتون چیه ؟ هنوزم همینجورین جدیدا با دستگاه و نقشه مغزی بیماری ها ذهنی رو درمان میکنن ...

همش فکر میکردم نمی تونم دستمو تکون بدم یا پامو تکون بدم 

یا نمی تونم حرف بزنم 

هیچی تو ذهنم نمی موند فراموشی گرفته بودم

بدنم کلا بی حس بود حتی دندونم ورم کرد کل صورتم ورم داشت ولی من هیچ دردی حس نکردم اصلا بدنم دردو حس نمی کرد دستمو میزدم به قابلمه داغ هیچی حس نمی کردم.کل دردام از بین رفته بود حتی آشپزی کردن از ذهنم رفته بود

هیچ ذوقی نداشتم هیچی نه ناراحت می‌کرد منو نه خوشحال از فیلم و آهنگ بدم میومد آدم های تو فیلم میدیدم می گفتم ایتا چین یا اینا نمی ترسن بمیرن 

نمی خندیدم گریه ام نمی گرفت

همش فکر کشتن خودمو داشتم ولی از مرگ هم می ترسیدم

فکر آسیب زدن به نوزادم داشتم .از خودم می ترسیدم کار اشتباهی بکنم

از جای تاریک می ترسیدم 

اصلا انگار از وجود خودم جدام.انگار خودم نیستم 

همش فکر میکردم نمی تونم دستمو تکون بدم یا پامو تکون بدم یا نمی تونم حرف بزنم هیچی تو ذهنم نمی موند ف ...

عزیزم درکت میکنم واقعا سخته منم روزای بدی گذروندم ۱۰ روز خونه مامانم اینا افتادم حالم بد بود ولی نمیشد به کسی بگم درک نمیکنن نمیدونن چیه 

دارم باهاش کنار میام سخته ولی چاره چیه باید زندگی کنم 

عزیزم درکت میکنم واقعا سخته منم روزای بدی گذروندم ۱۰ روز خونه مامانم اینا افتادم حالم بد بود ولی نمی ...

تو هم این حالت هارو داشتی به این شدت بود؟

فقط برو دکتر

یا دمنوش آرامش بخش واقعا حال منو عوض کرد

تو هم این حالت هارو داشتی به این شدت بود؟فقط برو دکتریا دمنوش آرامش بخش واقعا حال منو عوض کرد

نمیدونم فعلا به هر دری میزنم که خوب شم میدونی من لرزش بدن و چیزایه دیگه ام دارم مشکل یکی دوتا نیست 

اتفاقا دمنوشم گرفتم 

ولی اگه خوب نشدم آره باید برم دکتر 

نمیدونم فعلا به هر دری میزنم که خوب شم میدونی من لرزش بدن و چیزایه دیگه ام دارم مشکل یکی دوتا نیست ا ...

برو دکتر من قبلا که پانیک گرفتم چند ماه تحمل کردم خوب نشدم بعد رفتم دکتر یه ماه که داروهاروخوردم خیلی خیلی خوب شدم.مغزو اعصاب رفتم.تا یه سال داروهارو خوردم بعد یه سال دکتر قطع کرد دیگه خوب بودم تا بعد زایمان که این بلا ها به سرم اومد