2777
2789
عنوان

رفتم عطاری یه دمنوش بهم داد (میشه بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 89 پست
شما چه قرصی خوردین کاش برا مسخم درمانی بود

برای پانیک 

آسنترا

پرانول

یه قرص دیگه بود الان فراموش کردم اسمشو

میگن برای مسخ درمانی نیست .

من اول نمی دونستم این حالت هام چیه خیلی از پانیک بدتر بود اصلا این حالت ها برای من ته مرگ بود 

تا توی نت زدم حالت هامو دیدم نوشته مسخ🤯

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی امروز یادت افتادم چطوری هنوز همونجوری

سلام گلم نه من خداروشکر خیلی بهترم 

یعنی نسبت به اولاش خیلی بهتر شدم .ولی باز ترس و وحشت اون روزها باهامه .الان خیلی کمتر شده حالت هام

تو چطوری بهتری؟

سلام گلم نه من خداروشکر خیلی بهترم یعنی نسبت به اولاش خیلی بهتر شدم .ولی باز ترس و وحشت اون روزها با ...

منم مثل قبل بدن درد یا سردرد اینا ندارم ولی هنوز حالت مسخم انگارحس میکنم  دور ورم خوابه ،خیلی تو عذابم 😭

مخصوصا شبا بدتر میشم 

لابد کار اشتباهی کردم که به این روز افتادم 😔😔 

منم مثل قبل بدن درد یا سردرد اینا ندارم ولی هنوز حالت مسخم انگارحس میکنم دور ورم خوابه ،خیلی تو عذا ...

عزیزم خوب میشی ❤️خیلی زود خوی میشی. 

منم همینجوری بودم خیلی خیلی بدتر... برات نوشتم چه حالت هایی داشتم فقط هر لحظه مرگ و به چشم میدیدم به اطرافیانمم نمی تونستم بگم هم می ترسیدن هم درکم نمی کردن

منم همینجوری بودم انگار تو خواب بودم انگار از خودم جدا بودم.حتی فکر کن انقدر از خودم جدا بودم.شب ها خیلی بدتر بود حالم مخصوصا موقع خواب 

خیلی زود خوب میشی .کارهایی که قبلا انجام میدادی خوشحالت می‌کرد و حتما انجام بده حتی با حال بد انجام بده برو تو جمع حتی اگه حالت بد شد بازم برو .من هرموقع این هارو انجام می‌دادم یکم بهتر می شدم 

خیلی سخته با تمام وجود درکت می کنم 

من از موقعی که دمنوش و خوردم انگار کم کم به حال قبلم برگشتم البته ۱۰ ماهم گذشت که با اون حال بودم

دمنوش و حتما بخور

دکترهم برو ازخوردن دارو نترس

من اون موقع به قدری حالم بد بود که نمی فهمیدم چیکار میکنم داروها تموم شد تا ده روز دکتر گفت بیا دیگه نرفتم اشتباه کردم.اطرافیانمم انگار از دارو خوردن من می ترسیدن 

حتما برو دکتر هیچ کس حال مار ونمی فهمه .پس حتما دکتر برو به حرف هیچ کس گوش نکن که می گن دکتر به درد نمی خوره برو روانپزشک 

منم مثل قبل بدن درد یا سردرد اینا ندارم ولی هنوز حالت مسخم انگارحس میکنم دور ورم خوابه ،خیلی تو عذا ...

من الان صورتم خیلی بی حس .فشارم بالا پایین میره ولی حالم خیلی از اون موقع ها بهتره 

منم همینو می گم ...یعنی خدایا واقعا حق ما بود انقدر زجر بکشیم خیلی سخته 

واقعا باور کن مم که تو تمام زندگیم سعی کردم به هیچ کس بدی نکنم واقعا این حقمون نبود😪

عزیزم خوب میشی ❤️خیلی زود خوی میشی. منم همینجوری بودم خیلی خیلی بدتر... برات نوشتم چه حالت هایی داشت ...

خداروشکر انشالله بهترم میشی ممنون از دلگرمیت 💞

بله فقط خودمون خودمونو درک میکنیم من اولا گفتم حمله عصبی پنیک شدم ولی خانواده ام و شهوهرم شروع کردن سرزنش که به خودت تلقین نکن و چیت کمه و ناشکری و فلان دیگه چیزی بهشون نگفتم ریختم تو خودم حتی این حالت مسخمو که دیگه اصلا درک نمیکنن 

منم همینو می گم ...یعنی خدایا واقعا حق ما بود انقدر زجر بکشیم خیلی سخته واقعا باور کن مم که تو تمام ...

منم بی آزارترین و آروم ترین بودم هیچ شر و ضرری به کسی نمیرسوندم ولی خوب ما از حکمت خدا بی خبریم 

این حالمون  هم شاید بخاطر اینه که همه چیو ریختیم تو خودمون تا کسی رو نرنجونیم 

خداروشکر انشالله بهترم میشی ممنون از دلگرمیت 💞بله فقط خودمون خودمونو درک میکنیم من اولا گفتم حمله ع ...

آره به منم می گفتن مگه چی کم داری گه اینجوری شدی و به خودت تلقین می کنی 

ولی نمی دونن چی کشیدم 

منم بی آزارترین و آروم ترین بودم هیچ شر و ضرری به کسی نمیرسوندم ولی خوب ما از حکمت خدا بی خبریم این ...

منم حتی کسایی که کوچیکتر بودن ازم مثل خواهرام هرچی دلشون می خواست می گفتن بهم ولی من اصلا دلم نمی خواست کسی روناراحت کنم با کارهام یا حرف هام

هرکس هرکاری می کرد من کوتاه میومدم

هر ناراحتی یا مشکلی داشتم به روی خودم نمی آوردم حال‌ام اینجوری شدم 😔