2777
2789
عنوان

رفتم عطاری یه دمنوش بهم داد (میشه بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 89 پست
واقعا درسته من به قدری حالم بد بود.که خدا منو ببخشه حتی از یاد خدا هم غافل شدم

بخاطر سلامتی خودت وبچه ت حتما ارامش نیازداری شما دارید یه غنچه ی گل رو تو دامتنون پرورش میدید لطفا مواظب خودتون باشید تا بچه درکمال ارامش و امنیت وعشق مادری بزرگ بشه شما یه مادر عالی هستید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر سلامتی خودت وبچه ت حتما ارامش نیازداری شما دارید یه غنچه ی گل رو تو دامتنون پرورش میدید لطفا م ...

دست خودم نیست واقعا دلم برای بچم آتيش میگیره حتی اگه یه کوتاهی کوچیک در حقش بکنم 

ولی واقعا دست خودم نیست 

حمله عصبی. مسخ واقعیت و شخصیت 

افسردگی 

همه باهم به حجوم آوردند😔

اوایل انقدر حالم بد بود که فقط منتظر مرگم بودم و فکر میکردم هیچ وقت خوب نمیشم

دست خودم نیست واقعا دلم برای بچم آتيش میگیره حتی اگه یه کوتاهی کوچیک در حقش بکنم ولی واقعا دست خودم ...

هر روز به محض بیدارشدن برید جلو اینه و قربون صدقه خودتون برید واز ویژگیهای مثبت خودتون بگید بگو که یه مادر عالی وشایسته  هستی .بگو‌من لایق  ارامش هستم .من لایق دریافت عشق هستم .

دست خودم نیست واقعا دلم برای بچم آتيش میگیره حتی اگه یه کوتاهی کوچیک در حقش بکنم ولی واقعا دست خودم ...

هر روز به محض بیدارشدن برید جلو اینه و قربون صدقه خودتون برید واز ویژگیهای مثبت خودتون بگید بگو که یه مادر عالی وشایسته  هستی .بگو‌من لایق  ارامش هستم .من لایق دریافت عشق هستم .

سلام حالت چطوره سحرجان خوبی ؟رفتم ازدوتا عطاری پرسیدم گفتن هیچ ضرری برای بچه نداره وتا موقعی که اخساس کردی بهتری خوردنشونو ادامه بده .خیالت راحت باشه وبه خدا بسپار همه چیزو .بعداز ده روز بهم پیام بده تاازحالت باخبرباشم مواظب خودت باش زندگیرو سخت نگیر میگذره 

سلام حالت چطوره سحرجان خوبی ؟رفتم ازدوتا عطاری پرسیدم گفتن هیچ ضرری برای بچه نداره وتا موقعی که اخسا ...

ممنون عزیزم 

خیلی زحمت کشیدی به خاطر من سوال کردین

خیلی بهترم .

حتما خبرشو بهت میدم 

اگر بهتر نشم حتما میرم دکتر چون دیگه واقعا نمی کشم

نخورم واقعا نمی دونم چیکار کنم

سلام عزیزم شما خوب شدین منم مسخ واقعیت شدم سه هفته اس حالتم خوب نیست انگار افسرده ام از استرس زیاد بدنم میلرزه و درد میکنه 

لطفا بگو خوب شدی چکار کردب 

سلام عزیزم شما خوب شدین منم مسخ واقعیت شدم سه هفته اس حالتم خوب نیست انگار افسرده ام از استرس زیاد ب ...

سلام گلم من الان ۱۱ ماهه درگیرشم خیلی سخته من با هیچی خوب نشدم کم کم به مرور زمان بهتر شدم .رفتم عطاری گفتم استرس و حمله عصبی دارم یه دمنوش داد اونو خوردم بهتر شدم 

من هنوز بعضی مواقع اونجوری میشم 

من بره که فشار خونمم میره بالا با حال بدم

سلام گلم من الان ۱۱ ماهه درگیرشم خیلی سخته من با هیچی خوب نشدم کم کم به مرور زمان بهتر شدم .رفتم عطا ...

۱۱ماه! ،پس من هنوز اول راهم یه ماهه اینجورم 

خدا خودش کمکمون کنه به بچه هامون رحم کنه 

واقعا سخته اینجور ،شما قرصم میخورید تاثیر داره؟ نمیدونم برم پیش روانپزشک یا نه

میترسم حالم بدتر از این بشه 

انشالله شما خوب میشین و همینطور من 

۱۱ماه! ،پس من هنوز اول راهم یه ماهه اینجورم خدا خودش کمکمون کنه به بچه هامون رحم کنه واقعا سخته اینج ...

من راستش قرص نخوردم ۱۰ روز خوردم بعد انقدر حالم بد بود نخوردم دیگه ولی حالم ادامه دار شد

شما به نظر من اولشه برو دکتر حتما قرص بخور 

من از موقعی که دمنوش آرامش بخش و خوردم خیلی بهتر شدم

شما حالت هاتون چه جوریه؟

من راستش قرص نخوردم ۱۰ روز خوردم بعد انقدر حالم بد بود نخوردم دیگه ولی حالم ادامه دار شدشما به نظر م ...

من اول یهو حالم بد شد انگار تو این عالم نبودم اشتهام از بین رفت فرداش ضعف و لرزش بدنم شروع شد دو سه هفته لرز و سردرد و بدن درد داشتم وزنم کلی کم شد 

هنوز یه ماه شده ولی حالت مسخو دارم انگار تو خواب رویام هیمی لذت بخش نیست  ،چیزی خوشحالم نمیکنه انگار سرم گیج و منگه 

من راستش قرص نخوردم ۱۰ روز خوردم بعد انقدر حالم بد بود نخوردم دیگه ولی حالم ادامه دار شدشما به نظر م ...

قرصم میترسم هم خانواده ام مخالفن موندم چجور بهشون بگم 

هم بچه شیر میدم میگن عوارض داره و خواب آوره منم بچه کوچیک دارم که مدام میگه باهام بازی کن 

تو بد برزخی موندم 

من اول یهو حالم بد شد انگار تو این عالم نبودم اشتهام از بین رفت فرداش ضعف و لرزش بدنم شروع شد دو سه ...

منم اینجوری شدم ولی خیلی شدید تر

من از موقعی که دمنوش عطاری رو خوردم خیلی بهترشدم منم شیر میدم گفت ضرر نداره تو شیردهی

ترکیب بهارنارنج استخودوس چای کوهی بابونه قاطی کرد داد گفت صبح و شب یه لیوان دم کن بخور واقعا خوب بود برام. ما فقط به آرامش نیاز داریم و اینکه از استرس دور باشیم