2777
2789
عنوان

رفتم عطاری یه دمنوش بهم داد (میشه بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 89 پست
برای بچه ضرری نداره برای بچه میترسم الان دکترم نمیرم فقط به خاطر بچه که داروهایی که میده روش تاثیر ب ...

اگه میخوای خیالت برا بچه راحت بشه از عطاری سوال کن واینکه چه مدت وچه مقدار رو سوال کن صرفا بخاطر بچه وگرنه برای خودت ضرر نداره .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میخوای خیالت برا بچه راحت بشه از عطاری سوال کن واینکه چه مدت وچه مقدار رو سوال کن صرفا بخاطر بچه ...

عطاری داد گفت ضرر نداره برای بچه .خودش باهم قاصی کرد چند تا گیاه و گفت یه لیوان صبح بخور یه لیوان شب 

عطاری داد گفت ضرر نداره برای بچه .خودش باهم قاصی کرد چند تا گیاه و گفت یه لیوان صبح بخور یه لیوان شب

منم همینارو گرفتم تو ده شب تاثیرشو میبینی بخور به نام ویادخدا که سرچشمه ی همه ارامش هاست 

منم همینارو گرفتم تو ده شب تاثیرشو میبینی بخور به نام ویادخدا که سرچشمه ی همه ارامش هاست

من الانم تاثیرشو دیدم واقعا امروز حالم بهتر بود 

فقط بچمم آرومتر بود ترسیدم یه لحظه براش ضرر داشته باشم گفتم بپرسم ببینم بقیه خوردن

ای خدا یعنی میشه سلامتی مو دوباره بدست بیارم نمی دونی خواهر چه زجری کشیدم از بعد زایمانم تا الان 

از درون فقط مرگ و حس میکردم 

[QUOTE=379275065]ای خدا یعنی میشه سلامتی مو دوباره بدست بیارم نمی دونی خواهر چه زجری کشیدم از بعد زایمانم تا الان&nbs ...[/QUOTاگه ممکنه با وضو باش ودایم ذکر بگو خیلی ارومت میکنه منم براتون دعا میکنم عزیزم 

۱۰ ماهشه خیلی لطف می کنی عزیزم من میگم اگه این دمنوش و بخورم خوب نشم سریع برم روانپزشک که دیگه دارم ...

همین یک روزه هم اثر  خودشو گذاشته تا ده روز ادامه بده ونگران نباش اصلا .نفس های عمیق بکش همراه یاد خدا وشکرگزاری 

[QUOTE=379275065]ای خدا یعنی میشه سلامتی مو دوباره بدست بیارم نمی دونی خواهر چه زجری کشیدم از بعد زا ...

ممنون عزیزم 

قبلا خیلی اهل نماز و قرآن بودم از موقع بچم به دنیا اومده هم خیلی اذیت میکنه هم حالم بود نماز به زور هر چند روزیه بار میخونم 

ولی از فردا سعی میکنم دوباره هرجور شده نمازمو بخونم و ذکر بگم و باوضو باشم 

خدا خودش بهم رحم کنه 

همین یک روزه هم اثر خودشو گذاشته تا ده روز ادامه بده ونگران نباش اصلا .نفس های عمیق بکش همراه یاد خ ...

تا ده روز فقط بخورم چون مقداری که داده تا ۱ماه فکر کنم بشه 

شما چندروز استفاده کردی

ممنون عزیزم قبلا خیلی اهل نماز و قرآن بودم از موقع بچم به دنیا اومده هم خیلی اذیت میکنه هم حالم بود ...

ما یه همسایه داریم ازقدیم خانم ۹۵سالشه .تا الان یه دونه قرص نخورده خودش تنها زندگی میکنه بدون شوهرو بچه .ارتباطش با خدا خیلی قویه خودش میگه همش باخدا حرف میزنم وحافظه عالی وسالم .کارهاشو خودش میکنه وهمه هم دوسش دارن .خوش زبونه .خواستم بگم چون با خداست ازهمه بی نیازه 

ما یه همسایه داریم ازقدیم خانم ۹۵سالشه .تا الان یه دونه قرص نخورده خودش تنها زندگی میکنه بدون شوهرو ...

واقعا درسته من به قدری حالم بد بود.که خدا منو ببخشه حتی از یاد خدا هم غافل شدم