2777
2789
عنوان

کدوم بازیگر به نظرتون خیلی خوبه ولی جوری که حقشه بهش پرداخته نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 67 پست
خانوم لیلا حاتمی زیاده از حد بهش توجه شدههمه‌ی نقشا هم تکراریبه واسطه‌ی خانواده‌ی بازیگر و پارتی این ...

تنابنده ولی خیلی محبوبه و هفت هشت میلیون فالور داره معتبرترین جایزه بازیگری رو هم داره که نوش جونش حقش هست😍بازیگر معرکه‌ایه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
من فقط شهرام حقیقت دوست را از اون کسایی ایم بردید قبول دارم والبته حامدکمیلب البته خیلیای دیگه هم هس ...

مجید نوروزی رو اشتباه نوشتم منظورم رحیم نوروزی بود😄

سیامک صفری رو چرا قبول نداری خیلی بازیگر معرکه‌ایه🥲غولیه تو تئاتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنابنده ولی خیلی محبوبه و هفت هشت میلیون فالور داره معتبرترین جایزه بازیگری رو هم داره که نوش جونش ح ...

ولی فعلا که به خاطررفتارای نامحترم‌خودش وبقیه بازیگران اصلی پایتخت به جز ریما رامین فر از جشم من که افتادند، چون ب خلاف وعده قبلی که قرار بود تمام بازیگران اصلی به جز بهرام افشاری که آمریکا هست تو مراسم‌اکران قسمت آخر بیاند هیچ کدوم جز هما نیومدند ونهایت بی احترامی به کسایی بود که به خاطر دیدن اونا حتی از شهر های دوری مثل سنندج اومده بودند اگر به خاطر دیدن اونا نبود که تو خونشون می دیدند.

ولی فعلا که به خاطررفتارای نامحترم‌خودش وبقیه بازیگران اصلی پایتخت به جز ریما رامین فر از جشم من که ...

حتی اعلام هم نکرد و به روی خودش هم نیاورد؟

معذرت خواهی هم نکرد؟

شتت

حتی اعلام هم نکرد و به روی خودش هم نیاورد؟معذرت خواهی هم نکرد؟شتت

نه‌فکر نکنم‌ولی عوضش رحمت وشری الان یک جا یک فیلم دیدم تو کنسرت طلیسچی بودم حضور تو کنسرت هارا قبول می‌کنند اما حضور برای اکران عمومی با اون هنه استقبال را قبول نکردند.

حتی اعلام هم نکرد و به روی خودش هم نیاورد؟معذرت خواهی هم نکرد؟شتت

همین‌الان دیدم حتی انروز هومن حاجی عبداللهی حتی مثل اینکه برای اکران مرومی یک کار سینماییشم  فته درصورتی که برای مایتخت می‌گفتند بازیگرا یا یر فیلمبرداری اند یا مشغله کاری دارند جطور برای کنسرت رفتن یا اکران عمومی کار سینماییشون سر فیلمبرداری نیستند یا هیچ مشغله کاری ای ندارند مسئله اینه که اینا انکار کارای تلویزیونی‌اش را دوست ندارند وبراش ارزشی قائل نیستند.