2777
2789
عنوان

کدوم بازیگر به نظرتون خیلی خوبه ولی جوری که حقشه بهش پرداخته نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 67 پست

یونس غزالی

عباس غزالی

لیندا کیانی

امین زندگانی

حسام نواب صفوی

کامران تفتی

کامبیز دیرباز

سوگل طهماسبی

لعیا زنگنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یونس غزالیعباس غزالیلیندا کیانیامین زندگانیحسام نواب صفویکامران تفتیکامبیز دیربازسوگل طهماسبیلعیا زن ...

یونس غزالی کجایی

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
واس منم بد بود؟🥲حقیقت دوست؟صفری؟غزالی؟اینا کیفیت بازیشون خیلی بالاست اما بهشون بها داده نمیشه

عباس غزالی یه مدت مدل نوید محمدزاده بازی میکرد تو وضعیت سفید

باقی نقش هاش رو هم تو همون سبک اجرا میکرد

خود نوید محمدزاده هم اصلا بازیگر توانمندی نیست.

نقشش تو متری شش و نیم و قورباغه و... همه یک جور بود. 

شهرام حقیقت دوست تا قبل از سریال خونسرد نقش خاصی بازی نکرده بود جز پسرای خلاف. ولی انصافا تو این سریال خوب بازی کرد.

عباس غزالی یه مدت مدل نوید محمدزاده بازی میکرد تو وضعیت سفیدباقی نقش هاش رو هم تو همون سبک اجرا میکر ...

غزالی در کل فقط همون وضعیت سفید فرصت خودنمایی داشت بعدها کلا پیشنهادات خوبی بهش نشد که خودشو نشون بده

حقیقت دوست هم خیلی غوله تو تئاتر ولی نقشهای خوبی بهش ندادن ولی بهترین پیشنهادی که بهش رسید فیلم حمید نعمت‌الله‌ست که منتظرم ببینم چه کرده

درکل منظورم اینه که استعداد دارن ولی فرصتشو نداشتن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

خانوم لیلا حاتمی زیاده از حد بهش توجه شده

همه‌ی نقشا هم تکراری

به واسطه‌ی خانواده‌ی بازیگر و پارتی اینقدر معروف شده

یه بازیگر مثل آقای محسن تنابنده هزار و یک نقش متفاوت ازش دیدم

به این میگن بازیگر

به نظرم خیلی کم بهشون توجه شده

البته که آقایون شهاب حسینی جواد عزتی هوتن شکیبا اینا هم همه فوق‌العاده هستن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍