چیکار کنیممن وقتی دارایی ادمای خسیس رو میبینمگزینه دو رو انتخاب میکنم و شروع میکنم قناعت ولی وقتی حال کردن و چش دل سیری گزینه ۱ میبینم میگم بدبخت اخه واسه چی خودتو عذاب میدی بخصوص ک گزینه ۱شوهراشونم بیشتر میخوانشون...از گزینه ۲ یکی اطرافمو هس که سره ۵۰ سالگی مرده رف زن دوم گرف...
بچه تا زمانی ک دانشگاه نرفته خرجش با والدینه بعدش باید خودش مستقل شه...
دانشگاه هم نره بعد ۲۰ باید خودش تلاش کنه
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم موندم بین این دوتا گزینه الان چیزای وجب هم نمیشه خرید و هزینه کرد چه برسه به پس انداز. یه دونه بچه دارم ولی برا آینده اش دلشوره دارم. خیلی دوست داشتم پول جمع کنم هشت سال دیگه بعد کنکور بورسیه بشه و تو ایران دانشگاه نره اما شوهرم میگه ول کن
حد وسط داریم ...به موقعش بخوریم بگردیم بپوشیم ..به موقعش هم قناعت کنیم ...تعامل ....من کلا خودم ولخرجم اعتقاد دارم هروی خرج کنی بازم برکت برمیگرده ..ولی خب یه جاهای میبنیم باید استپ کنم چون نمیخوام به پیسی بخورم
ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍