چیکار کنیممن وقتی دارایی ادمای خسیس رو میبینمگزینه دو رو انتخاب میکنم و شروع میکنم قناعت ولی وقتی حال کردن و چش دل سیری گزینه ۱ میبینم میگم بدبخت اخه واسه چی خودتو عذاب میدی بخصوص ک گزینه ۱شوهراشونم بیشتر میخوانشون...از گزینه ۲ یکی اطرافمو هس که سره ۵۰ سالگی مرده رف زن دوم گرف...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه افراط کن نه تفریط پس انداز صرفاً برا بچه ها نیست برا اینه خدایی نکرده آدم همیشه سالم نیست بالاخره این بدن سن بره بالاتر فرسوده میشه اون پس انداز اونجا لازم میشه که انشاءالله هیچوقت نشه و همینطور برا خونه سالمندان چون بچه های این دوره زمونه ک زیاد از دستشون شکایت میشه وای به حال بچه های چندین سال بعد
من متاسفانه برای خودم خیلی قناعت میکنم چون عادت کردم ولی دوتا بچه دارم هر چی بخوان یا هر کلاس دلشون بخواد تمام تلاشم میکنم جور کنم براشون. ایکاش اوضاع مملکت درست شه
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇