2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دیشب ندیدم لطفا منو لایک کنین تا دنبال کنم و گمتون نکنم مرسی

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

این سریال از گذشته ی اتفاقایی افتاده که الان اون خانومه به عنوان ی واسطه همیشه آمار شبنم قلی خانی رو داشته،،،ی نفر رو از خونه خودش میفرستاد خونه دختره تا کارش رو انجام بده

میشه خلاص ش روبگید ممنون

چشم اول فیلم نشون میده سال ۶۵ دو مرد و دو زن تو یه ماشین بودن تو یکی از روستاهای شمالی بعد ماشین ترمزش خرابه میره ته دره بعد زمان حالو نشون میده شبنم قلیخانی اسمش آرزوه حاملس مامانشم مهرانه مهین ترابی دکتره زایمانه باباشم عبدالرضا اکبری شوهرش اسمش بیژنه با بازی مجید واشقانی که به خاطر یه سوتفاهم از محل کار اخراجش میکنن اونم به آرزو نمیتونه چیزی بگه چون حاملس و حساسه از طرفی باباش با بازی کاظم بلوچی دست تنگه باید برای خواهرش جهیزیه بخرن آرزو هم تو یه بانک کار میکنه یه پیرزنه مدام تعقیبش میکنه انگار مادرشه و هر وقت میبینتش لبخند میزنه و شرکت باباشم میره(ادامه پست بعد)

حالا اون خانمه ی بچه از دست داده تو تصادف سال ۱۳۵۹ ...که داخل اون جیپ قدیمی ۲ تا مرد بودن با ۲ تا زن .

حالا شوهر اون زنه بخاطر یادآوری گذشته داخل خانه سالمندان رفته چون خودش رو مقصر میدونه و همیشه خواب میبینه که داره ی نوزاد دفن میکنه .اون زنه فکر کنم اون موقع حامله بوده که تصادف کرده .حالا بعد گذشت این همه سال اومده و حس انتقام از عبدالرضا اکبری داره که میشه پدر شبنم قلی خانی.از طرفی مادر دختره که الان مهرانه مهین ترابی هست و دکتره زنان هم هست ،،،علاقه داره این خانوم رو ببینه،

ولی با باباش حرف نمیزنه و فرار میکنه بعد به خدمتکار خونه آرزو پول میده که چند هفته ای بگه میرم شهرستان برادرشوهرم مرده و ماهگل رو جای خودم میزارم خلاصه کارای پیرزنه مشکوکه ولی قسمت سه رو ندیدم