کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم باهاش بزرگترین اشتیاه زندگیم بود
منم همش میگم کاش دوران عقد جدا میشدم الانم دیگه خسته ام.ولی بخاطر بچم راهی ندارم
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
همیشه میگفت منم دوست دارم ولی فک کنم الان کار داشت😔😔😔😔😔😔😔😔
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
منم همش میگم کاش دوران عقد جدا میشدم الانم دیگه خسته ام.ولی بخاطر بچم راهی ندارم
منم مشکلات خاصی دارم اینکه ما گل ب گل کردیم زن داداشم خواهر شوهرمه و دوتا بچه دارن...دوم اینکه خانواده ام خیلی سنتی فکر میکنن و من اول باید ب فکر حل مشکل باشم تا طلاق
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
منم مشکلات خاصی دارم اینکه ما گل ب گل کردیم زن داداشم خواهر شوهرمه و دوتا بچه دارن...دوم اینکه خانوا ...
بله درسته.طلاق همیشه باید اخرین راه باشه.قطعا خوبی هایی هم داره که بدی هاشو بپوشونه.
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏