2777
2789
عنوان

ابراز محبت +عکس 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 200 پست
الان من اصلا حالم خوب نیس... 70 روزه ک قهریم هزار تا اتفاق برام افتاد ولی ی زنگ ب من نزد

تصمیمت چیه؟

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 7ساله زنشم

کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم باهاش بزرگترین اشتیاه زندگیم بود

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم باهاش بزرگترین اشتیاه زندگیم بود

منم همش میگم کاش دوران عقد جدا میشدم الانم دیگه خسته ام.ولی بخاطر بچم راهی ندارم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

همیشه میگفت منم دوست دارم ولی فک کنم الان کار داشت😔😔😔😔😔😔😔😔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منم همش میگم کاش دوران عقد جدا میشدم الانم دیگه خسته ام.ولی بخاطر بچم راهی ندارم

منم مشکلات خاصی دارم اینکه ما گل ب گل کردیم زن داداشم خواهر شوهرمه و دوتا بچه دارن...دوم اینکه خانواده ام خیلی سنتی فکر میکنن و من اول باید ب فکر حل مشکل باشم تا طلاق

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اول باید باهاش صحبت کنم... بی گدار ب اب نمیزنم

بشین حرفاتو بزن ..تهدیدش کن ک میخای جدا بشی ..اگه میخاست جلوتو بگیره شرط و شروط براش براز .

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
منم مشکلات خاصی دارم اینکه ما گل ب گل کردیم زن داداشم خواهر شوهرمه و دوتا بچه دارن...دوم اینکه خانوا ...

بله درسته.طلاق همیشه باید اخرین راه باشه.قطعا خوبی هایی هم داره که بدی هاشو بپوشونه.

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏