2777
2789
عنوان

بنظر شما پسری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 110 پست
اسی سخت نیست نگه داری ۷ تا گربه ؟ خیلی زیادن مدام ادم باید حواسش باشه

من تازه دانشجوام دوهفته ای یبار که میرم خونه پیششون

باید خرید کنم

غذاخونگی بپزم

کلی کار کنم

باز خداروشکر مامانمم دوست داره همکاری میکنه

دعاکن امسال بتونم یه خونه بگیرم مستقل شم

اهوازکدوم دکترن شیرازمرتب بچه هارو شیراز میبرم دامپزشکی

اون موقع معالی آباد تو کلینک شاهین  بود سنش کمه بیستو خوردی ای هستم گفتمم  اقوام دوره تقریبا دوساله حتی ندیدمش من

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع معالی آباد تو کلینک شاهین بود سنش کمه بیستو خوردی ای هستم گفتمم اقوام دوره تقریبا دوساله ...

من پیش دکتر تارخ میبرم بچه هامو

پزشک باغ وحشه تو خاک شناسیه کارش عالیه

من پیش دکتر تارخ میبرم بچه هاموپزشک باغ وحشه تو خاک شناسیه کارش عالیه

اوخدا عریزم موفق باشی

من کلاس پنجم که بوددم داداشم برام یه هاپو خرید بعد 5 6 سال تابستون یازدهم که بودم رفت اون دنیا بعد اون اصلا نمیتونم سگ داشته باشم بعدا اگه بگیرمم گربه میگیرم

انشالله لنگای درازش مث چوب بشکنه😂😂

بابا اصننننن کصخلم کردهههههه عینه خیالش نبود کات کردیممممم وایییی مردک بیشور پیشه همکار سابقم بودم زنگ زده بهش میگه آش رشته میخوری یا شله قلمکار البته صاحبکارشه ولیییی اخه یکمم ناراحت نبود دراز بی قواره

خیلییی بدهههخیلیییی

اره الان عادت کردمم اولش خیلی سختم بود چون همیشه مثلا بعد مدرسه که میومدم کلی کلی دورم میچرخید ذوقم میکرد گریه میخواستم بکنم میومد بغلم

کسی سرم داد میزد سریع پارس میکرد طرفش

مثل اینا که شکست عشقی خوردن حس میکنم هیچ سگی دیگه سگ خودم نمیشهه