2777
2789
عنوان

کیا بالا سی سال ازدواج موفق داشتن

170 بازدید | 21 پست

از اشناها فامیلاتون ازدواجشون چطور بوده خونه زندگی داشتن یا توسن بالا ازدواج کردن رفتن سرخونه مستقل یا بازم تواون سن بی خونه بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالم شوهرش  ۴۱ سالشه خودش ۳۹، الان تقریبا سه سال ازدواج کرده و یه پسر یک ساله داره خیلی هم تعریف می‌کنه از خودش و شوهرش 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

زندگیش چطوره

عالیه عزیزم زندگی خوب خونه ی خوب شاغله هر وقت که باهم صحبت میکنیم فقط داره تعریف می‌کنه و کلا زندگیش روبه راهه ماشین خوب خونه خوب داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شهرا ازدواج خوب میکنن اما روستاها ن😔

ربطی ندارد ولی اون تهرانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط خونه و زندگی ؟؟؟؟؟ 

خوب من تو ۳۰ ازدواج کردم البته توصیه می‌کنم آدم اگه شرایطش رو داره زودتر ازدواج کنه چون خیلی مادرشوهرم بعدش از نظر سنم منو تحقیر می‌کرد 

شوهرم ماشین نداشت چه برسه به خونه ، ولی خودم تو مجردی مستقل بودم کار کردم و ماشین هم داشتم الان خداراشکر هم ماشین داریم هم خونه ، خدا باید کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

فقط خونه و زندگی ؟؟؟؟؟ خوب من تو ۳۰ ازدواج کردم البته توصیه می‌کنم آدم اگه شرایطش رو داره زودتر ازدو ...

الان چندسال تونه؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40