2777
2789

به جای این که ماهی چهار تومن ( عدد رو حدودی در نظر بگیرین) قرعه بنویسم که ممکنه اسمم بعد از یک سال آخرین نفر دربیاد،

اگر هر ماه ی طلای ظریف مثلا ی پلاک یا ی دستبند که ی تیکه طلا داره و بقیه اش مهره است زیر یک گرم بگیرم و بعد از چند ماه اون ها رو یک جا بفروشم و با پولی که روش میذارم ی طلا درشت تر بردارم

به نظرتون ضرر میکنم؟ از نظر اجرت و اینا میگم که طلا های ظریف تر اجرت بالا دارن؟

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

هیچ جوره ضرر نمیکنی

ولی به شرطی که طلای دست دوم بخری 

بگردی دنبال دست دوم همراه که اجرت ندی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به تجربه ی خیلی از ادما، کمتر ادمی‌پیدا میشه انقد متعهد باشه که هر ماه طلا بخره

چون هر ماه یه خرج غیرقابل پیش بینی پیش میادکه پولی برای طلا نمیمونه

پس همون قرعه بهتره که مجبوری هر جور شده پولشو‌جور کنی.

فقط قرعه حتما باید زیر یه سال باشه

بالای یه سال ضرره

مهره ضرره..طلای ظریفم کارمزدش بالاست..پارسیان بخر

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

پارسیان بخر طلای دیگه ضرره مگه دست دوم کم اجرت،ولی به شرطی که خودتو متعهد کنی هر ماه عین قرعه جور کنی بخری اگر نمیتونی همون قرعه یکساله باشه بهتره،بیشتر از یکسال ضرره،الان من قرعه دارم دوتا هفده میلیون یک ساله،یکیش ماه دوم درومد یکیش هنوز نه،ولی بدهیه به خودم چیزی نمیرسه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ميگه پلاك و دستبند… اينا همش سود و اجرت و اينا داره نيم گرم هم باشه بيشتر از اين مبلغ ميشهپارسيان وا ...

نه گرم پایین با پول کم فقط پارسیان بقیه چیزا ضرره اره من خریدم و فروختم همیشه هم سود کردم به نرخ تابلو برمیدارن ازت فقط ممکنه ۵۰ تا صد کمتر برداره از اشنا و مطمئن بخر.

نه گرم پایین با پول کم فقط پارسیان بقیه چیزا ضرره اره من خریدم و فروختم همیشه هم سود کردم به نرخ تاب ...

سكه فروشي هاي مطمين پارسيان نميفروشن حتي سكه گرمي. 

چند بار رفتم طلافروشي مشخص بود صد سال اين سكه چرخيده بود لمينتي ك سكه رو توش پرس ميكنن باز شده بود داغون شده بود منم دل چركين شدم ديگه دنبالش نرفتم