2777
2789

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایه ۹ یا ۱۰

واقعا؟ فکر میکردم کمتر باشه🤦🏻‍♀️

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

کلا هر رنگی بخوای بزنی برا اینکه خوب دربیاد باید ب پای ۹اینا برسه 

ولی خب این رنگ باید موت کلی زیر دکلره بمونه رنگ باز کنه بعد رنگساژ آخر ته تهش ۱ماه میمونه بعد میشه زرد عقدی 

بخوای خودت رنگساژ بزنی نشتی پیدا می‌کنه بخوای بری بیرون هی پول میگیره موت از بین میره 

من این بلا سرم اومد رفتم کوتاهش کردم پسرونه رفت راحت شدم

کلا هر رنگی بخوای بزنی برا اینکه خوب دربیاد باید ب پای ۹اینا برسه ولی خب این رنگ باید موت کلی زیر دک ...

جدی میگی؟ یه جا بود رایگان میخواست انجام بده به عنوان مدل من پول ندارم ازین کارا کنم 😑 گفتم یه تغییری کنم میگی یعنی انجام ندم؟

جدی میگی؟ یه جا بود رایگان میخواست انجام بده به عنوان مدل من پول ندارم ازین کارا کنم 😑 گفتم یه تغیی ...

اره بابا موت از بین میره خیلی پول میخواد برا احیای مو کوفتو زهرمار ک بزنی آخرم من موهام پودر شد ریخت زمین منم بخاطر همین کوتاه کردم

بعدم دست مزد نمیگیره ازت ولی پول موادو میگیره ازت

نه کامل رایگان بود😔

اره بابا موت از بین میره خیلی پول میخواد برا احیای مو کوفتو زهرمار ک بزنی آخرم من موهام پودر شد ریخت ...

بخدا اعصابم‌ خیلی خورد شد😔 راست میگی خودمم میدونستم اما نه در این حد ! موهام خیلی صاف و لخته ولی خب سالهاست رنگ نذاشته بودم گفتم یه تنوعی بدم 😭😭