2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

104 بازدید | 7 پست

گوشام کیپ و بسته شده دکتر رفتم گفت جرم داره باید شستشو بدی و یه قطرع داد تا سه روز بریزم. قطرع رو ریختم.  الان بابام پول نمیده برم شستشو بدم هیچی نمیشنوم دارم اذیت میشم سرم گرفتس. شما راهکاری دارین ک خونگی باشه انجام بدم گوشام باز یشه؟ توروخدا اگ میدونین بگین💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عنبرنساازعطاری بگیر بزار روشعله وقتی قشنگ گرفت ودود داد بگیرش در گوش ت ولی اگه بزاری توشیشه وشیشه رو بگیری دم گوش ت بهتر دودش می‌ره  داخل تمام چرک ش وعفونتش میاد بیرون وبازمیشه

چرا پول نمیده؟ چه پدر بدی

نه عزیزم پدر بدی نیس پول نداره بده چون چهل میلیون داره جمع میکنه لنز بگیرم برای چشام

میگ ندارم الان پول بدم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
درد هم میکنه؟

نه فقط ی بار در روز شاید در حد چند دقیقه درد بگیره حیلی کم

عزیزم عنبرنساازعطاری بگیر بزار روشعله وقتی قشنگ گرفت ودود داد بگیرش در گوش ت ولی اگه بزاری توشیشه وش ...

مرسی قشنگم مامانمم همینو گفت ولی من گفتم شاید عفونت و جرم گوشم خشک بشه همونجا و بدتر بشه برای همین ترسیدم دود بدم کنار گوشم