من خودم فکر کنم 16 یا 17 سالم بود اولین خواستگارم اومد، از همسایه های مادربزرگم بود بعد جالب بود پسره معتاد بود مامانش میگفت نه زن بگیره درست میشه😐
هیچی دیگه توسط پدر و برادرم مورد عنایت قرار گرفت
برای شما کی بوده؟
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
اومده بودن میگفتن شما خداروشکر انگار وضعتون خوبه باید کمک کنین پسرم خونه بگیره ما هیچی نداریم...از اون ور خاله دوماد هم که اون منو معرفی کرده بود میگفت نبابا اینا وضعشون خوبه چرا گردن نمیگیرید؟! اونا هم مادر خواهر داماد همش منکر میشدن و میگفتن گه ما چیزی نداریم
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اووووف خدایی زیباییش تو فامیل تک بوووود یه پسره جنتلمنه سر به زیر و مهربون🥲😂
ولی خب قسمت نشد خانواده مخالف بودن
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
اینجا مردم هنوز انقدر کم عقل نشدن برن خاستگارییک دختر بچه ۱۷،۱۸ سالهمعمولا 25سال به بالا اتفاق میوف ...
مگه شما کجایی؟؟ 😂
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
ولی فکر کنم به چشم دیدید چند نفر اتفاق مشابه من داشتن، توهینتون رو نادیده میگیرم چون نمیخوام دعوایی پیش بیاد اینجوری به شعور خودم احترام گذاشتم. در ضمن عزیزم احتمالا کسی تاحالا ازتون نپرسیده کجا هستید این سوال جوابش اسمه شهره نه اینکه مثل زمان قاجار جواب بدید من تو شهرم البته جوابتون میتوته منظور دیگه هم داشته باشه که اونجوری به شهری بودنتون به اصالتتون باید شک کرد😌