2777
2789
عنوان

کدوم عصرونه بهتره

188 بازدید | 24 پست

دوستام دارن میان عصرونه خونم کدوم بهتره

سمبوسه

ساندویچ کالباس

پیراشکی گوشت

سالاد سزار

یکیشو میخوام بذارم فقط چون تنقلات زیاده 

کدوم بهتره

Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️

‌پیراشکی گوشت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون پنیر سبزی بهترین گزینه هست 

هم سالم هست هم ساده هست

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

سلیقه ایه

سمبوسه همه پسند نیست

پیراشکی گوشت و سزار بهتره

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

سالاد سزار بقیش تقریبا یه وعده ی کامل میشه.. نه عصرونه

تلفظ درستش سالاد چزار هستش که متاسفانه به اشتباه همه سزار میگن.CEZAR

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

من یک عدد رستوران باز هستم ندیدم جایی بنویسن چزار

اصلا cezar نوشته نمیشه بلکه caesar درسته

شما یه سرچ کن How to pronounce Caesar salad? اون بلندگو رو بزن برات میگه چی تلفظ میشه 

چزار کجا بود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اینی ک شما نوشتی هم توی انگلیسی چ تلفظ نمیشه ک

سزار درسته

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اصلا cezar نوشته نمیشه بلکه caesar درستهشما یه سرچ کن caesar salad how to spell اون بلندگو رو بزن بر ...

فکر کنم با پنیر چدار اشتباه گرفتن