2777
2789
عنوان

چگونه زودتر باردار شويم

136673 بازدید | 90 پست

سلام دوستان

من ماهه اول اقدامم به بارداري هس.

خواستم بهم كمك كنيم تا بتونيم زودتر به نتيجه برسيم.

چه نكاتي مد نظرتونه؟؟؟ 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی وقته منتظرم. هنوز راهکاری پیدا نکردم اما اگه این ماه حامله نباشم ماه بعد کلومفین یا لتروزول ...

شمابچه اولته یادوم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

من و همسرم اين نكات رو انجام داديم

زود از سركار اومديم

استراحت كرديم

دوش گرفتيم

همسرم كيسه اي يخ استفاده كرد

منم از قبل چند وقته چيزايي كه طبعش گرمه رو زياد ميخورم.حين رابطه ذهنتون رو متمركز كنيد به ني ني فكر كنين 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

والله من ك ميگم فقط بايد ببينيم خواست خدا كي باشه

اخه من از زمان مجردي خيلي كارا ميكردم

اما الان هفت ماهه اقدامم😢

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

راستي موقع رابطه حتما زير خودتون بالشت بزارين تا قسمت پايين بدنتون بياد بالا و شيب داشته باشه تا اسپرم راحت تر برسه به تخمك و يكم مايل به سمت راست بدن باشين تاثير داره