2777
2789
عنوان

بیایین لطفا

28 بازدید | 6 پست

دیشب با شوهرم دعوامون شد و متاسفانه کار ب سیلی زدن رسید

شوهرم دوبار زد تو صورتم تو این ۱۰ سال زندگی هیچوقت دستشو روم بلند نکرده بود البته جفتمون هم مقصر بودیم ولی چون دست روم بلند کرد خیلی ناراحتم از دستش چ رفتاری از خودم نشون بدم ک دیگه همچین اشتباهی نکنه

حس میکنم حتما خیلی بیشتر از حد این ده سال رفتی جلو که اینکار کرده ! ؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حس میکنم حتما خیلی بیشتر از حد این ده سال رفتی جلو که اینکار کرده ! ؟

شما ک دقیق نمیدونی چی شده 

اونم بی تقصیر نیس منم مقصرم 

ولی من از اینکه دست روم بلند کرد ناراحت شدم 

هرچیم باشه حق نداشت این کارو بکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک دقیق نمیدونی چی شده اونم بی تقصیر نیس منم مقصرم ولی من از اینکه دست روم بلند کرد ناراحت شدم هر ...

درسته من نمیدونم ، نگفتم شما هم مقصری من فقط میگم که احتمالا از یکسری خط قرمزهای همیشگی توی رابطه و دعواتون عبور کردید که کار به اینجا کشید ! 

من همیشه معتقدم توی دعوا وقتی دیدی یک قدم بری جلوتر احترام خودت میره زیر سوال دیگه نباید ادامه بدی ! نه برای طرف مقابل ، بلکه برای خودت ! 

چون مردها توی دعوا اکثرا کارهایی میکنن و حرفهایی که میزنن که ده دقیقه بعد دعوا ازش پشیمونن ، ما که بادمون نمیره نباید اصلا کاری کنیم اونجا برسه !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

درسته من نمیدونم ، نگفتم شما هم مقصری من فقط میگم که احتمالا از یکسری خط قرمزهای همیشگی توی رابطه و ...

درست میگی😔

بیشتر دعوامون سر این بود ک چرا همه چیو پیش بقیه میگه 

ب خدا هزار بار بهش گفتم خسته م کرده

یعنی بخواد کوچیکترین کارم انجام بده پیش همه افراد فامیل میگه 

اصلا زبونش واینمیسته 

درست میگی😔بیشتر دعوامون سر این بود ک چرا همه چیو پیش بقیه میگه ب خدا هزار بار بهش گفتم خسته م کردهی ...

این جز اخلاقشه ، هم من و هم شما میدونیم که تغییر نمیکنه ! 

فقط میشه مدارا کرد ، دیرتر موضوع بهش یگی ، تا همه چیز قطعی نشده اصلا همسرت متوجه نشه که بخواد بره به بقیه بگه ، و اینکه حساسیت خودت کمتر کنی ، ببین یک جورایی اگر همسر مربعه تو هم خودتو قالب مربع کن ، نخواه اونو دایره کنی ! اینجور خیلی اذیت میشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40