2777
2789
عنوان

یه دختری توی نی نی سایت بهم گفت تو چی داری که چشمت بزنه کسی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 47 پست
عزیزم،دلتو شکست،اهمیت نده کاش ادما انقد راحت دل نمی شکستن

امیدوارم خدا بهش آرامش بده 

به منم کمک کنه مستقل شم که بخاطر مشکلات خانوادگی از اطرافیان سرکوفت نشنوم

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

دیگه وقتی ملاکشون حجاب و احکامه توقع دیگه ای میشه داشت؟

هم اینکه قبلا خیلی سختگیری بیشتر بود بود گزینش میکردن الان همه فرتی میشن معلم 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عزیزم مخصوصا من که خیلی حساس بودم روی دانشگاه ولی نشد دولتی قبول شم 😢

فدای سرت خوشگلم، دانشگاه دولتیم بهشت نیست که،شما خودت برای خودت پیشرفت کن صرفا دانشگاه موفقیتو تضمین نمیکنه‌.

ولی خیلی خنده م گرفت گفت تو که تاپیک چشم زخم زدی حالا چی داری که کسی چشمت بزنه😂😂🥺تک تک تاپیکامو خ ...

می گفتی همین که الان تو داری اینطور جلز ولز میکنی پس یعنی لازم بوده 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ولی خیلی خنده م گرفت گفت تو که تاپیک چشم زخم زدی حالا چی داری که کسی چشمت بزنه😂😂🥺تک تک تاپیکامو خ ...

میگفتی خودت اولین عاملشی😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

هم اینکه قبلا خیلی سختگیری بیشتر بود بود گزینش میکردن الان همه فرتی میشن معلم

فیلتراشون فیلترای درستی نیست،میشه به راحتی با دروغ رفت داخلش، و از اونور باعث میشه افراد واقعا خوب و توامند و اخلاق مدار بخاطر مذهبی بودنش نیان طرفش.

فدای سرت خوشگلم، دانشگاه دولتیم بهشت نیست که،شما خودت برای خودت پیشرفت کن صرفا دانشگاه موفقیتو تضمین ...

قربونت بشم 

مهربون خانوم❤️

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

مگه چیزی تو مملکت عوض شده که بچه ها بخوان متفاوت آموزش و تربیت ببینن؟همه همینیم خیالت راحت.

تاسف باره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

امیدوارم خدا بهش آرامش بده به منم کمک کنه مستقل شم که بخاطر مشکلات خانوادگی از اطرافیان سرکوفت نشنوم

آمین عزیزم،چه دل مهربونی داری،حتما میشی شک نکن🌷

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

میگفتی خودت اولین عاملشی😂

بخدا منظورم شخص خاصی هم نبود 

میخواستم دعای چشم زخم بخونم یه مدت مشکلات بد پیش میومد😭😂

توهین نمیکنم ولی ۸۰ درصد دانشجو معلم ها این توهم رو دارن عزیزم حالا درسته شغل معلمی شریفه ولی دیگه خ ...

من بابام 36 سال سابقه کاره، می‌گفت زمان ما معلمی اندازه پزشک شدن سخت بوده، کنکور، تربیت معلم و... 

خودشم میگه این جوجه معلمای ک الان میدن دست ما ب عنوان همکار جدید خودشون نیاز دارن بشینن سر کلاس از اول یاد بگیرن چی به چیه 

بخدا منظورم شخص خاصی هم نبود میخواستم دعای چشم زخم بخونم یه مدت مشکلات بد پیش میومد😭😂

ول کن باعث خندت شده دیگه😂

آمین عزیزم،چه دل مهربونی داری،حتما میشی شک نکن🌷

فدات عزیزمم همچنین😊❤️

من بابام 36 سال سابقه کاره، می‌گفت زمان ما معلمی اندازه پزشک شدن سخت بوده، کنکور، تربیت معلم و... خو ...

اصلا کلا نسل قدیم از نظر علمی خیلی پر بار بودن