2777
2789
عنوان

یه دختری توی نی نی سایت بهم گفت تو چی داری که چشمت بزنه کسی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 47 پست

😂😂😂😂به کتفت بگیر خواهر

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خیلی خنده م گرفت گفت تو که تاپیک چشم زخم زدی حالا چی داری که کسی چشمت بزنه😂😂🥺تک تک تاپیکامو خ ...

تگش کن😂

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

میگفتی بدبخت پولشو دارم عشق میکنم میرم ازاد پشت کنکور نموندمو خودمو اذیت نکردم،،تو چرا داری میسوزی حالا😂😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ولی خیالت راحت شد که کسی چشمت نمیزنه😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بعد این قراره نسل بعدی و تربیت کنه

میگفتی حداقل پرستیژ اجتماعی ی وکیل خیییلی بالاتر از معلمه..

اونم معلمایی ک با چهار تا درس دینی کنکور فرهنگیان میدن... بعد کنکور حتی ۲۰درصد بزنن اوکیه و تو مصاحبه ۹۰درصد با دروغ قبولن و هزار جور خودشونم الکی میپوشنن ک فقط قبول بشن( واس کسایی ک ادا در میارن)

.

من بابام 36 سال سابقه کاره، می‌گفت زمان ما معلمی اندازه پزشک شدن سخت بوده، کنکور، تربیت معلم و... خو ...

بابای من میگه اصلا سخت نبود هرکس دیپلم میگرفت معلم میشد😂

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

درسته عزیزم مخصوصا من که خیلی حساس بودم روی دانشگاه ولی نشد دولتی قبول شم 😢

کی از آینده خبر داره عزیزم شاید زندگی تو هزار برابر بهتراز اون بشه.

در ضمن هر کسی دانشگاه ملی یا رشته خوبی بخونه یعنی زندگیش هم خوبه یا شخصیت درستی داره؟

بابای من میگه اصلا سخت نبود هرکس دیپلم میگرفت معلم میشد😂

چ سالی؟ خودشون معلمن؟ 😂 بابا من زمان جنگ معلم شد

بعد تا دکترا خوند

الانم تصمیم گرفته برا فوق دکترا

بعد سواد معلمای قبل با الان قابل مقایسه نیست

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

به عنوان یک معلم از طرف اونم خانم بی فرهنگ از شما عذرخواهی میکنم 

آینده شغلی فقط به رشته نیست مطمئناً به تلاش خود فرد هم وابسته هست ، شما هم یک انسان پرتلاش هستید پس مطمئن باشید دیر یا زود نتیجه خوبی خواهید گرفت 

چ سالی؟ خودشون معلمن؟ 😂 بابا من زمان جنگ معلم شدبعد تا دکترا خوندالانم تصمیم گرفته برا فوق دکترابعد ...

😂😂

الان ۵۸ سالشه 

نه نرفت 

آره اصلا قدیم احساس میکنم مسئولیت پذیر تر بودن الان معلما چندان براشون مهم نیست درس خوندن یا نخوندن بچه ها

برای اینکه بقیه برات دلسوزی کنن چه لاطائلاتی که نمیگی!!! 😑

عزیزم چرا باید دروغ بگم 

یه اکانت دیگه دارم اسمش dr_maryam. اونجا تاپیک با عنوان چیکار کنم چشم زخم ازم دور شه رو پیدا کن 

کامنتشو بخون

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

ولی خیالت راحت شد که کسی چشمت نمیزنه😐😂

دیگه خیالتم راحته 

حقیقتا کوبوند توی چشمم😂🤣

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره