2777
2789

به تاپیکی زده بودم برای اینکه چه دعاهایی بخونیم چشم زخم همراهمون نباشه 

بعد اینو گفت🤣

بعد رشته اش معلمی بود گفت توی دانشگاه آزاد با سوابق تحصیلی رفتی حقوق خوندی فکر کردی چه پخی هستی 

خدایی هیچکس اینطور تخریب نکرده بود آیندع تحصیلی شغلیمو😂😭😭😭

در حالی که من یه زندگی خیلی معمولی دارم مشکلات هم زیاد دارم مثلا پدرم اعتیاد داره وضع مالی خیلی متوسطی داریم 

ولی خب کاش آدما این چیزا رو توی چشم آدم نکوبن😢

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه معلم خوبی ببین بچه هامونو دست کیا سپردیم

این روزا نعلما دارن خودش خودشونو قهوه ای جلوه میدن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اینم از معلم مملکت

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

معلمی؟خاک تو سرشاین قراره بچه ها مردمو ادم کنه؟ وقتی خودش ادم نیست

ولی خیلی خنده م گرفت 

گفت تو که تاپیک چشم زخم زدی حالا چی داری که کسی چشمت بزنه😂😂🥺

تک تک تاپیکامو خونده بود لامصب 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

چه معلم خوبی ببین بچه هامونو دست کیا سپردیماین روزا نعلما دارن خودش خودشونو قهوه ای جلوه میدن

همشون اینطور نیستن 😢

توهین نمیکنم ولی ۸۰ درصد دانشجو معلم ها این توهم رو دارن عزیزم حالا درسته شغل معلمی شریفه ولی دیگه خ ...

لامصب همه تاپیکامو خونده بود 😂😭

امید به زندگیم تحت شعاع قرار گرفت

همشون اینطور نیستن 😢

اکثریت همینن انگار

من دخترمو میبرم پیش دبستانی از همه معلماش راضیم اما این روزا یه چیزایی دیدم می ترسم بره مدرسه بلایی که سر ما دهه شصتیا آوردن سر اونا بیارن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

متاسفانه توی دانشگاه ما که مثلا فرهنگیانه ادم بی فرهنگ بسیار زیاده، مگه کل زندگی و ارزش یک فرد بسته ...

درسته عزیزم 

مخصوصا من که خیلی حساس بودم روی دانشگاه 

ولی نشد دولتی قبول شم 😢

اکثریت همینن انگارمن دخترمو میبرم پیش دبستانی از همه معلماش راضیم اما این روزا یه چیزایی دیدم می ترس ...

مگه چیزی تو مملکت عوض شده که بچه ها بخوان متفاوت آموزش و تربیت ببینن؟همه همینیم خیالت راحت.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.