بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
خونسرد مهربون به وقتش ترسناک خیلی ساکت پیش کسانی که دوستشون دارن خیلی حرف میزنن
؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
دور از جون بقیه دوتا آبانی دیدم عوضی...سایت عمومیه نمیشه راحت توصیفشون کنم
هم زنش هم مردش
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
آبانیا فوووووق العاده ادمای مزخرفین تاحالا پسر ابانی زیاد دیدم واقعا غیر قابل تحملن
دقیقا حرف حرف خودشونه اونم حرفی که غیر منطقیه رو چیزای اشتباه اصرار دارن هیچی نمیدونن ولی فکرمیکنن میدونن یعنی هیچوقت قانع نمیشن و مریضت میکنن اینو خیلی توشون دیدم
خیلی مرتب و تمیز وسواس عجول کاری مسیولیت پذیر ولخرح بشدت مهربون خانواده دوست کلا خیلی پر انرژی هستن و باهوش تنها مشکلشون بنظرم یکم پنهانکارن البته شاید همه اینحوری نباشن
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد