بچه ها من ۱۱ ساله ازدواج کردم، الان یه پسر ۵ ساله و یه دختره دو ساله ونیمه دارم . از وقتی دخترم به دنیا اومد، شوهرم شروع به خیانت کرد . هر بار اعتراض کردم شروع به جنگ و دعوا کرد و خانوادش هم حمایت کردن ازش، بهانه گیری میکنه، از طرفی از نظر اخلاقی هم نرمال نیست، چون دقیقا ۳ ساله افتاده تو بدنسازی و باشگاه و پودر و آمپول . شغلش هم فرش فروش بود، مغازه اجاره ای داشت، تو این مدت چون خرج باشگاه و زن بازی کرد، سرمایه شو از دست داد. پارسال یه دعوایی با یکی کرد و کلی دیه داد . البته پول نداشت که بده، خانواده ی من و خانواده ی خودش کمک کردن و دیه پرداخت شد. هر روز با عالم و آدم دعوا داره . تمام چک هاش برگشت خورد و کلی شاکی داره و یه عالمه پرونده، که خورد خورد داره بدهی پرداخت میکنه . از همه اینا بدتر ، اینه که دست از خیانت برنمیداره، یه ماه با یه زنه، دوباره به هم میزنه با یکی دیگه دوست میشه. تا جایی که من بدبخت اچ پی وی گرفتم .... دنبال درمان رفتم ولی فعلا معلوم نیست چه بلایی سرم اومده. حتی با اینکه میدونه این بلارو سرم آورده بازم نه تنها آدم نشده، بلکه زبون دراز تر هم شده . حالا خانواده ی من این مدت به خاطر این دو تا بچه ی کوچیک ، همش گفتن تحمل کن تا بچه هات بزرگ شن ....
امسال عید این آقا پاشده با یه زن مطلقه رفتن مسافرت تا ۱۲ فروردین .... وقتی برگشت به من گفت هر طور شده جدا شیم . ما یه خونه ی ۵۰ متری داریم که سه دنگ سه دنگ با هم شریکیم.میگه من سه دنگ خودمو به نامت بزنم، بعدش توافقی جدا شیم و بچه ها تا یه مدت کوتاهی که زن بگیرم پیشت باشن ، تا اون موقع نفقه میدم . من مهریه ام ۱۲۴ تا سکه است. کارهای محضر هم انجام داده بابت انتقال سند. فقط باید فردا برم امضا کنم که سه دنگو انتقال بده و من بنویسم بابت مهریه تسویه شده . به نظرتون درسته این کارو کنم؟ از شرش خلاص شم