2777
2789
عنوان

مامانای باردار توروخدا بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 156 پست
ای جااان تنش سلامت باشه🧿😍من میمیرم برای بچه نوازد خیلی شیرینن اون بوی تنشون از ۱۰۰تا ادکلن معروف ق ...

ممنونم عزیزدل به زودی قسمتت بشه با سلامتی بغلش بگیری 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از همون روز دیگه دراز کشیدم ..میترسم بچه نمونه ..ب دکترمم زنگ زدم تا گفتم اینجوریم گف بیا سرکلاژ کن

من دکترم گفت برو مستقیم اورژانس تا این حد بچتم گفت میفته من اوایل بارداری بودم البته هفته های اول 

گفت دهانه رحمتم بازه متاسفانه

یه دکتر دیگه رفتم گفت استراحت مطلق کن پاهات دائم بالا باشه کارنکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تو یکی از تاپیک‌ها امضاتون رو‌خوندم انشاالله بچتون صحیح و سلامت به وقتش بغل میگیرید

عزیزم دکترت به نظر میاد دکتر پولکی هست و‌به فکر خودش فقط هست

من تجربه بارداری بسییییییار سخت داشتم متاسفانه هر نوع بلایی بگی‌سرم اومد 

طول سرویکس ۳۳ نرمال هست من ۱۹ هفته بودم طول سرویکسم ۲۱ بود

دکترم اجازه سرکلاژ نداد چون بالای ۱۸ هفته خطرناکه  به حاش دستگاه پساری گذاشتم و‌استراحت کامل داشتم حموم ده روز یک بار در حد پنج دقیقه دستشویی فرنگی فقط بچمم شکر خدا به وقت دنیا امد

رعایت کن حتما نتیجه میبینی

سلام تو یکی از تاپیک‌ها امضاتون رو‌خوندم انشاالله بچتون صحیح و سلامت به وقتش بغل میگیریدعزیزم دکترت ...

مرسی از دعای قشنگت💋خداروشکر ک کوچولوتو صحیح و سالم بغل گرفتید ..دیگه سرکلاژ نکردم استراحت مطلق شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

استاتر عزیز هفته‌ات اگر ۲۷ به بالا هست آمپول ریه رو‌بگو دکترت بنویسه بزنی ریه بچه‌ زودتر کامل میشه

اره الان ۳۰هفتم باید برم پیشش ..حالا خدا کنه بنویسه 

چون سری قبل میگم بهش امپول برام بنویس جای بچه سفت بشه میگه منسوخ شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

سلام تو تاپیک دیدم گفتی تهدید ب سقط اومدم علت بخونم میبینم انقدر پایین نیست که موندم چطور دکتر سونو گرافی انقدر ترسوندن شمارو این اتفاق چارش استراحت هست هیچ اتفاقی نمیوفته خاطرتون جمع باشه آپا پیاده روی ممنوع هست 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اصلا سرویکس ۳۳ سرکلاژ نمیکنن🫤مگه بخاطر حالت جنین گفته باشه سرویکس نرمال در بارداری ۳۰ ب بالاست گفتم ...

سلام عزیزم میشه لطفا دکترتون رو معرفی کنید؟ مشهدیم

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام دوستم خوبی؟ روزگارت چطوره؟

سلام عزیزدلم چ خوش حال شدم دیدم شما کامنت گذاشتی خوبم خداروشکر میگذرونیم

شما چطوری نینی چطوره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزدلم چ خوش حال شدم دیدم شما کامنت گذاشتی خوبم خداروشکر میگذرونیمشما چطوری نینی چطوره؟

اتفاقی تو یک تاپیک دیدمت 

نی نی خوبه خداروشکر 

نی نی شما کی به دنیا میاد؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از سرکلاژ میترسم دروغ چرا ..تو گوگل خیلیا نوشته بودن بعدش نشتی کیسه اب پیدا کردنو بدتر بچه از بین رف ...

تا هفته ۲۴ برای سرکلاژ وقت داری دست دست نکن برو انجامش بده، گوگل و ول کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اتفاقی تو یک تاپیک دیدمت نی نی خوبه خداروشکر نی نی شما کی به دنیا میاد؟

عزیزم خداروشکر

نی نی والا دکتر گف ۲۶مرداد ک ۴۰هفته میشه زایمانم طبیعیه حالانمیدونم واقعا کی میاد ..امروز ویزیت دارم پیشش کاش یکاری میکرد زودتر میومد..اخه دخترمم ۲۶مرداد بود ولی ۸شهریور دنیا اومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز تاپیک قدیمی اومده بالا😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫