بخرم ماهی دو تا واسه بچم پس انداز کنم یا طلا ریز بخرم خوبه ماهی ده تومن نهایت بتونم نگران آینده بچمم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
طلا آبشده بخر.طلافروش آشنا پیدا کن خرد خرد بخر و یهو تبدیل به شمش مثلا بیست گرمی بکن.البته طلا دست دوم بدون مزد ساخت هم خوبه هم میتونی استفاده کنی هم مزد ساخت نمیدی
سکه پارسیان درسته خوبه ولی باید حواست باشه از کجا میخری.در ضمن مثلا الان یخ سکهپارسیان ۲۵۰ سوتی دو میلیون و چهارصد هست خوب چهار تاش که بشه یک گرم میشه ۹۶۰۰.ولی با ۹۶۰۰بیشتر از یکگرم طلای آبشده میدند. نمی دونم متوجه شدید یا نه.مثل سکه حباب داره